Nu solliciteren

Juridische meeloopstage in Utrecht!

Functie Stagiair(e) Paralegal
Opleidingsniveau HBO-Bachelor
Locatie Utrecht, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 5 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 300
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Wij zijn dit bedrijf, een online marktplaats voor juridische dienstverlening, opgericht in 2015. Ons doel is juridische dienstverlening zó goed maken, dat klanten vanzelf ambassadeur worden. Wij zijn groot geworden in online scheiden, maar hebben onze dienstverlening inmiddels op meerdere vlakken laten aansluiten op de behoefte van de klant. Denk hierbij aan mediation, fiscaal advies en hypotheekadvies.

Een scheiding is een ingrijpende gebeurtenis. Wij geloven dat wij vrijwel iedereen kunnen begeleiden hierin. Een warme, deskundige betrokkenheid is daarbij van groot belang. Dit typeert dan ook de sfeer binnen onze organisatie. Wij gaan vriendschappelijk met elkaar om, hebben een open communicatie en leren iedere dag van elkaar.

Binnen dit bedrijf hebben wij plaats voor een stagiair(e) op onze afdeling ... Legal. Dit is ons in-house advocatenkantoor, opgericht om de laatste fase van het echtscheidingstraject te begeleiden. Als stagiaire zal je als ondersteuning van ons team van 6 paralegals aan de slag gaan. Zij zijn de onmisbare schakel tussen enerzijds de dossiermanager- die de scheiding inhoudelijk behandelt- en anderzijds de administratieve afhandeling van de scheiding door de advocaat.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024