Nu solliciteren

Ben jij de Max Verstappen onder de videostagiair(e)'s??

Functie Videostagiair(e) - dit bedrijf
Opleidingsniveau MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Weurt, Nederland
Uren per week 8 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 3 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Salaris opmerking Vast Bedrag
Stagevergoeding Zie salaris opmerking
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

LET’S SHAKE THINGS UP! 
dit bedrijf & Stijn de Winter zijn op zoek naar een creatieve stagiair(e) video! Op ons hardcore kantoor in Nijmegen. The sky is not the limit, it is just the view.

Bereid je voor om je skills te tonen met een reeks explosieve video’s. Geen dag zal hetzelfde zijn – de ene dag sta je op videoclip shoot, de volgende dag vlieg je naar Engeland voor een business shoot voor een nieuwe klant.

dit bedrijf

Wij zijn dit bedrijf. Een award-winning creatief digitaal bureau met een jong team in de oudste stad van Nederland.

Een complementair team met de beste professionals op het gebied van brandingvideowebsitescampagnesonline marketingapplicaties en digital development.

Sinds 2019 helpen we hiermee merken te connecten met hun communities. 

Waarom communities? Een community bouwen rond een merk is de bewezen manier van exponentiele groei en bouwt langdurige relaties op.

We zijn jong, ontzettend ambitieus en worden helemaal wild van resultaat (maar echt)

Werkzaamheden

Videobewerking: Knallen met het bewerken van waanzinnig videomateriaal! We monteren beelden, voegen vette overgangen en effecten toe, en synchroniseren audio voor een maximale impact.

Filmen: Jij bent de sidekick bij het filmen van epische video's! Samen zetten we de apparatuur op, regelen we de perfecte belichting en geluid, en schieten we adembenemende shots die de kijker wegblazen.

Postproductie: Jij assisteert bij de postproductieprocessen die onze video's naar een hoger niveau tillen. Kleurcorrectie, audiobewerking, het toevoegen van kick-ass grafische elementen en het exporteren van de ultieme video behoren tot jouw taken.

Teamwerk: Als een hecht team werken we samen met regisseurs, producenten en andere videografen om projecten te plannen, deadlines te halen en de totale videoproductie-ervaring naar een hoger niveau te tillen.

Creatieve input: Jouw input is goud waard! Geef ons de beste ideeën en suggesties om de visuele esthetiek, het verhaal en de algehele kwaliteit van onze videoprojecten te verbeteren en te laten knallen.

Technische ondersteuning: Geen paniek als er technische problemen opduiken! Met jouw technische skills los je moeiteloos videobewerkings-, camerabedienings- en andere productie-apparatuur-gerelateerde uitdagingen op.

Gewenste profiel

Wat we van jou verwachten:

  1. Mbo of hbo student
  2. Ervaring met edit software- ervaring met adobe creative cloud
  3. Rijbewijs is een pré
  4. Stageperiode van 4 tot 6 maanden
  5. Je bent ready om te vlammen 🔥

Je schrikt niet terug voor de ruigere uitdagingen, krijgt energie van het werken voor authentieke klanten en duikt met volle overtuiging in diverse projecten binnen verschillende branches. Maak je geen zorgen, je betreedt dit terrein niet solo, wij staan klaar om je te ondersteunen.

Maar onderschat het niet: dit is the real deal. Van hypotheekadviseurs tot autodealers, van grote internationale retailers tot publieksevents en van kledingshops tot gevestigde merken. Onze opdrachtgevers lopen enorm uiteen en onze werkzaamheden dus ook.

Wat bieden wij

Jouw rewards:

Ben jij de game-changer die we zoeken? Mail dan naar bas@ontherocksmedia.nl Wie weet, sta jij binnenkort bij ons op het podium.

Bedrijfspresentatie

On The Rocks

"Wij zijn ON THE ROCKS. Een award-winning creatief digitaal bureau met een jong team in de oudste stad van Nederland. Met de beste professionals op het gebied van branding, video, websites, campagnes, online marketing, applicaties en digital development. Sinds 2019 helpen we hiermee merken te connecten met hun communities. Dit alles doen wij samen met jou. Niet als je leverancier, maar als je marketingpartner. Ons motto? Rise by lifting others!"

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024