Nu solliciteren

Stagiaire Marketing & Design (Amsterdam) bij dit bedrijf!

Functie Marketing & Design
Opleidingsniveau MBO niveau 1, MBO niveau 2, MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Amsterdam, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 3 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage, Meewerkstage
Stagevergoeding € 300
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Ben jij de nieuwe creatieve duizendpoot die wij zoeken?

Met dit bedrijf brengen wij plasticvrije mondverzorging producten op de markt verpakt in coole glazen flesjes met navul verpakkingen.

Laat het design naast de kwaliteit nu net een van de meest belangrijke factoren zijn waarom mensen iets nieuws willen uitproberen! Zie ons als de Tony Chocolonely van de tandpasta.

Opvallend design, strakke content en een merk met een missie. We verkopen online in 50 landen en in steeds meer winkels als AH, Etos, Picnic, Holland & Barrett en Ekoplaza.

Werkzaamheden

We bouwen ons brand zowel online als in de retail en daar komt een heleboel content bij kijken. Top kwaliteit content maken is wat je gaat doen, denk aan; social media posts, website vormgeving, nieuwsbrieven, fotografie, brainstormen over designs voor schap-displays in retail en posters. Jij draagt bij aan het design dat zo enorm belangrijk is voor ons merk, net als onze missie; zoveel mogelijk plastic besparen.

Jouw doel is deze missie volbrengen door mensen mee te krijgen, te enthousiasmeren en wild te maken voor dit bedrijf! Jij brengt een lading aan creatieve ideeën en goede designs, waar je veel vrijheid een een super portfolio mee kunt opbouwen!

Gewenste profiel

Je denkt minimaal op mbo- of hbo-niveau en woont in Amsterdam of er vlakbij. (Tenzij je erg sportief bent en graag elke dag vanuit Den Helder of Venlo fietsend naar kantoor komt). Je bent, creatief , durft buiten de lijntjes te kleuren, proactief en goed in Nederlands en Engels. Je bent een aspirant graphic designer en droomt over creatieve manieren waarop jij de wereld kennis kan laten maken met ons merk. Heb jij een passie voor het ontwerpen voor zowel online als offline marketing?

Wat bieden wij

Je kijkt mee in de groei van start-up naar scale up, waarbij je in een gezellig (al zeggen we het zelf) team werkt. Ons kantoor bevindt zich boven de foodhallen, dus is er onder ons en in de buurt overal lekker en verantwoord eten te koop. Je mag deels thuis en deels op kantoor werken, krijgt verantwoordelijkheid, een vergoeding, gratis lunch en hele schone tanden!

SMYLE

De Betere Wereld laat zien hoe leuk en makkelijk een Healthy lifestyle is! Met een drukbezochte site, een wekelijkse nieuwsbrief, social media en ons magazine geven we tips & trics.
Recepten , interviews met health specialisten , Bnr's die "healthy" lifestyle promoten laten we je allemaal zien!
We volgen altijd de trends.
Enjoy & do Good!

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024