Nu solliciteren

Marketing Stagiair gezocht bij dit bedrijf in Haarlem!

Functie Marketing Stagiair
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Haarlem, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 2 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage, Afstudeerstage
Salaris opmerking obv fulltime
Stagevergoeding € 298
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Wil jij allround marketing ervaring opdoen bij een food startup met fantastische branding? Ben jij goed met taal, niet bang om je handen uit de mouwen te steken en op zoek naar een stage? Dan zoeken wij jou om online en offline een ‘groente tsunami’ te veroorzaken.

Wist je dat je door broccoli te eten, vitamine K binnenkrijgt? En je zo een korstje op een wondje krijgt? Dit terwijl slechts 1% van de Nederlanders voldoende groenten eet. Dat kan beter, toch? Groente eters voor het leven creëren is de missie van dit bedrijf. We richten ons op basisschool kinderen omdat dat de generatie van de toekomst is. Hoe doen we dit? Iedere dag krijgen duizenden kinderen op school een warme vega dit bedrijf-lunch in de klas. We zijn begin 2021 gestart in Haarlem en leveren inmiddels aan meer dan 100 scholen.

Je krijgt bij ons veel vrijheid en verantwoordelijkheid en je mag de dingen die je bedenkt echt gaan doen. Een beetje assertiviteit en zelfstandigheid moet je dus wel hebben. Daarnaast ben je leergierig en kan je goed schrijven. Wij kijken naar wat jij leuk vindt en wilt leren en creëren zo de perfecte stage voor jou.

Je kunt bij ons op ieder moment instromen.

Werkzaamheden

Voorbeelden van werkzaamheden die je bij ons kan oppakken:

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Heb jij interesse?

solliciteer direct via onderstaande knop of mail ons op ikkomkommeraan@tommytomato.nl

Bedrijfspresentatie

TommyTomato BV

Maar 1% van de kinderen in Nederland eet voldoende groenten. TommyTomato levert warme voedzame maaltijden op school, zodat kinderen gezond (leren) eten en de hele dag genoeg energie hebben. TommyTomato levert hapklaar tot aan het klaslokaal. Het is nog makkelijk ook; deksel eraf en smullen maar!

www.tommytomato.nl

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024