Nu solliciteren

HR stagiair dit bedrijf gezocht!

Functie HR stagiair
Opleidingsniveau HBO-Bachelor
Locatie Amersfoort, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 4 - 8 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 350
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Ben je aan het begin van je loopbaan en op zoek naar een kans om ervaring op te doen in het HR-werkveld? Bij dit bedrijf kan dat! Een stage bij ons bied je de ideale mogelijkheid om direct je theoretische kennis in de praktijk te brengen en je persoonlijk te ontwikkelen. Wil jij deel uitmaken van onze organisatie die bestaat uit ongeveer 250 medewerkers? Lees dan verder!  

In deze rol, voor 32-40 uur per week in Amersfoort, maak je deel uit van een enthousiast en informeel HR-team. Dit team bestaat uit een HR-Manager, HR-Adviseur en twee HR-medewerkers. Als stagiair rapporteer je aan de HR adviseur en krijg je de kans om je te verdiepen in diverse facetten van het HR-vak.

Werkzaamheden

Tijdens je stage zal je betrokken zijn bij uiteenlopende HR-administratieve taken via het HR-systeem (AFAS), met focus op in-, door- en uitstroom. Daarnaast zul je je bezighouden met werving en selectie, waaronder het opstellen van vacatureteksten, het uitnodigen van sollicitanten en het bijwonen en voeren van sollicitatiegesprekken. Vraagstukken op het gebied van arbeidsvoorwaarden en het opstellen van rapportages over HR-onderwerpen, zoals bijvoorbeeld verzuim, behoren ook tot je verantwoordelijkheden. Bovendien krijg je de kans om actief mee te denken over het HR-beleid. Er is voldoende vrijheid om aan te geven waar jij jezelf verder in wilt verdiepen en ontwikkelen!

Gewenste profiel

Jij bent een tweede of derdejaars HBO student in de richting van HRM/P&O. Je bent op zoek naar een meewerkstage per februari 2024 in Amersfoort, voor de duur van 5 maanden of langer en wil je kennis in de praktijk brengen. Zelfstandig werken gaat je goed af en je maakt gemakkelijk contact met mensen. Secuur werken voor jou is geen probleem. Je bent flexibel en wilt veel uit je stage halen. Verder kun je goed overweg met Microsoft Office (Word, Excel en PowerPoint) en Teams.

Wat bieden wij

Een stage waarin je op alle fronten van het HR-vak mag meekijken en leren! Je komt terecht in een fijne, informele werksfeer met collega’s die altijd klaar staan om je te helpen. Wat kun je nog meer verwachten?

Vereniging Eigen Huis

Vereniging Eigen Huis behoort met ruim 800.000 leden tot de grootste consumentenorganisaties van Nederland en is de enige die opkomt voor de belangen van (toekomstige) woningbezitters. Persoonlijk, alert en doortastend stellen we misstanden aan de kaak en versterken we de positie van huiseigenaren met informatie, advies en aantrekkelijke producten en diensten.

Wat ons kenmerkt als werkgever is een laagdrempelige, informele cultuur. We zijn van mening dat je met de juiste inzet van ieders talent de organisatie verder helpt en dus ook onze leden. Wil je meer weten over onze organisatie? Kijk dan op www.eigenhuis.nl.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.