Nu solliciteren

Marketing stage beschikbaar in Helmond!

Functie Stagiair Marketing
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor
Locatie Helmond, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 2 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage, Afstudeerstage
Stagevergoeding Bespreekbaar
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Je gaat stage lopen in een echt familiebedrijf waar mooie producten ontworpen, geproduceerd en geïnstalleerd worden. Het is een gezellig en divers clubje van zo’n 20 man. Onze klanten zijn hoofdzakelijk particulieren en willen geïnspireerd en ontzorgt worden.

Werkzaamheden

Jij gaat mee helpen met het opzetten van een unieke online ervaring voor 1 tak van onze sporten. Dit zal een zelfstandig opererende webshop worden, waarbij we van nul af aan gaan bouwen aan de ultieme klantervaring.

Jouw werkzaamheden zullen zijn:

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Wat jij gaat doen, zal direct invloed hebben op het bedrijf. Jij gaat van enorme meerwaarde zijn voor ons en je gaat bovenal veel leren. Wij kunnen ook niet alles, maar we werken hard om het wel te leren. Samen gaan we mooie dingen opzetten. Uiteraard ontvang je een ook een stagevergoeding. De hoogte van de vergoeding gaat in overleg. Ons kantoor eens eenvoudig te bereiken vanaf het centraal station in Helmond.

Verhoeven Tuinhout & Steengoed B.V.

Niet de populaire jonge en dynamische organisatie, maar een stabiel familiebedrijf waar de nieuwe jonge generatie aan het roer staat om in te spelen op de veranderende markt.

Met een team van 20 enthousiaste mensen bedienen wij zowel de B2B als de B2C markt om voor iedereen een droomtuin te realiseren. Dit doen we met in-house design, ontwerk, productie, sales en realisatie.

Wil jij ons helpen om de concurrentie weer 5 stappen voor te zijn, door de laatste mogelijkheden direct door te voeren in ons bedrijf? Solliciteer dan direct op 1 van onze vacatures.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024