Nu solliciteren

Vacature meewerkstage online marketing

Functie Marketeer, contentmedewerker
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Nijmegen, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 2 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding Bespreekbaar
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Ben jij die enthousiaste stagiair(e) die ons (online) marketingteam komt versterken? Tijdens deze stage werk je mee aan alle online marketing uitingen van o.a. …. Hierbij draag je bij aan het maken/plaatsen van nieuwe content, werk je mee aan campagnes en werk je mee aan het optimaliseren van de webshop(s). Hierdoor krijg je tijdens deze meewerkstage ervaring in alle aspecten van het promoten, updaten en optimaliseren van een webshop.

Bedrijfsomschrijving:

Lampgoedkoop is één van de grootste aanbieders van lampen en armaturen. Naast een Nederlandse en Internationale webshop. Is Lampgoedkoop ook actief in België, Duitsland & Frankrijk. De marketingafdeling van Lampgoedkoop houdt zich daarnaast bezig met de strategische en uitvoerende marketingwerkzaamheden voor Klimate, Evolar en Isenvi.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Lampgoedkoop biedt een meewerkstage van tenminste 4 dagen in de week voor een periode van minimaal 5 maanden. In overleg is het mogelijk een eventuele stageopdracht uit te voeren. Daarnaast bieden wij een stagevergoeding die marktconform is.

Je komt te werken in een jong team met enthousiaste en ervaren collega’s. Binnen dit team juichen wij nieuwe ideeën en invalshoeken erg toe. Door de verschillende werkzaamheden en bedrijven bieden wij een meewerkstage aan die zeer divers en veelzijdig is. Behalve de vrijdagmiddag(borrel) is hierdoor geen stagedag hetzelfde.

Sollicitatieprocedure:

Wil je ons team versterken? Stuur dan snel je sollicitatie met CV.

Mercuriushub

Europa's Lampenspecialist
Edward Bartels, Eigenaar van onder andere Elektrolite in Nijmegen, had als kleine jongen al een grote affiniteit met de traditionele gloeilamp. Inspirerend, interessant en waardevol waren de woorden die hij gebruikte als hij het over de gloeilamp had. Deze aantrekkingskracht werd nog groter toen hij door zijn winkel Elektrolite opnieuw en veelvuldig in aanraking kwam met gloeilampen en later ook met LED lampen.

Het begon als een idee om een webshop te starten op het gebied van lampen en lichtbronnen. Een idee dat het proberen waard was en zo werd Gloeilampgoedkoop.nl in het leven geroepen. Inmiddels is Gloeilampgoedkoop.nl uitgegroeid tot een succesvolle webshop in lampen en lichtbronnen voor klanten uit heel Europa.

1 jaar na het ontstaan van Gloeilampgoedkoop.nl kwam het idee om de webshop te vertalen en te introduceren op de Franse en Duitse markt. Ook dit idee werd uitgewerkt en werd opnieuw een succes. Inmiddels draaien Ampoulepascher.FR en Gluehbirnebillig.DE volledig mee en zijn zij niet meer weg te denken uit de zoekmachines.

Eind 2014 werd opgemerkt dat ook de Belgische markt veel belangstelling had voor de producten van Gloeilampgoedkoop.nl. Een Belgische variant van de succesvolle webshop liet dan ook niet lang op zich wachten. Gloeilampgoedkoop.be werd begin 2015 geïntroduceerd en ook deze webshop kan worden gezien als een groot succes.

Tot slot is in 2021 ook een Engelse webshop van Gloeilampgoedkoop gelanceerd om de rest van de internationale markt te veroveren.

Missie
Het uitgangspunt van Gloeilampgoedkoop is de visie die Edward Bartels altijd in gedachten heeft gehouden: ‘Mijn passie is in iedere ruimte een passende sfeer te creëren met mooie, degelijke lampen.’ En dat is waar Gloeilampgoedkoop het allemaal voor doet. Een meer dan tevreden klant met lampen om hoge ogen mee te gooien.

Team
Het team van Gloeilampgoedkoop is in de loop der jaren flink gegroeid en groeit nog steeds. Onze productmanagers, het marketingteam, onze logistieke afdeling, de buitendienst én de klantenservice staan dag in dag uit klaar om alle klanten tevreden te maken, te houden en te doen wat ze moeten doen.

Feiten
Gloeilampgoedkoop.nl is opgericht in 2012
Gloeilampgoedkoop heeft een assortiment van meer dan 1.600 producten
Gloeilamgpoedkoop heeft alle producten in eigen voorraad waardoor uw bestelling dezelfde dag nog verzonden kan worden
Gloeilampgoedkoop is dé leverancier van gloeilampen
Naast gloeilampen kunt u ook terecht voor LED lampen, halogeenlampen, spaarlampen, TL en PL lampen, armaturen en toebehoren.
Gloeilampgoedkoop volgt de laatste ontwikkelingen en zo zal LED filament een zeer grote rol gaan spelen op de webshops. We zijn marktleider op het gebied van gloeilampen, onze ambitie is om ook marktleider te worden op het gebied van LED filament.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024