Nu solliciteren

HBO Stage Online Marketeer beschikbaar in Waddinxveen!

Functie Online Marketeer
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Waddinxveen, Nederland
Uren per week 28 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Salaris opmerking Afhankelijk van type werkzaamheden, duur en stagedagen.
Stagevergoeding € 250 - 500
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Naast je schoolopdracht ook online marketingskills ontwikkelen?

Zoek jij een vette stageplek midden in het Groene Hart? Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste stagiaires voor onze marketingafdeling. Meewerkstage of afstudeerstage? Kan allemaal! Dat hangt helemaal af van wat voor stage je zoekt! Meewerkstage? Dan draag je bij aan het verder uitbouwen van de online positie van Zon en Scherm. Je leert alle facetten van online marketing. Van e-commerce tot content creëren voor onze socials. Zit jij in je laatste jaar? Dan bepalen we samen waar jouw kracht ligt en bedenken we een uitdagende afstudeeropdracht!

Werkzaamheden

Als stagiair ben je onderdeel van het marketing team en werk je mee aan onze online zichtbaarheid op de social media kanalen. Je krijgt de ruimte om jouw creatieve invulling te ontdekken en toe te passen, uiteraard wat passend is bij Zon en Scherm. Je werkt mee aan de maandelijkse advert en content kalender, je zoekt en maakt aansprekende content, je zet post klaar voor de verschillende kanalen en plant deze in. Daarnaast ga je aan de slag met advertising. Vanzelfsprekend word je hierbij geholpen en hoef je niet alles zelf uit te vinden!

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Over Zon en Scherm

Zon en Scherm is toonaangevend in de markt van zonwering, raamdecoratie en buitenleven. Vanuit onze 7 fysieke showrooms en webshop verkopen wij uitsluitend maatwerk waar we zelf trots op zijn. Onze producten variërend van zonneschermen tot rolluiken en van terrasoverkappingen tot glaswanden zorgen voor een aangenamer leven zowel binnen als buitenshuis. In de afgelopen 15 jaar hebben wij duizenden woningen, bedrijven en terrassen in Nederland & België voorzien onze producten.

Geïnteresseerd?

Stuur een mail met jouw stageverzoek naar Eva Ireland \werkenbij@zonenscherm.nl. Start- en einddatum van de stage in overleg.

Zon en Scherm Montage B.V.

Zon en Scherm is toonaangevend in de markt van zonwering, raamdecoratie en buitenleven. Vanuit onze 7 fysieke showrooms en webshop verkopen wij uitsluitend maatwerk waar we zelf trots op zijn. Onze producten, variërend van zonneschermen tot rolluiken en van terrasoverkappingen tot glaswanden, zorgen voor een aangenamer leven zowel binnens- als buitenshuis. In de afgelopen 15 jaar hebben wij duizenden woningen, bedrijven en terrassen in Nederland en België voorzien van onze producten.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024