Nu solliciteren

Stage Content- en Projectmanager bij dit bedrijf in hartje Rotterdam

Functie Marketeer, Project Manager, Content Manager
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Rotterdam, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 4 - 7 maanden
Stagesoorten Meewerkstage, Afstudeerstage
Stagevergoeding € 350
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Ben je op zoek naar een dynamische en leerzame stageplek? Een plek met leuke collega’s, een informele sfeer en ruimte voor eigen initiatieven? Ben jij een zelfstandige en communicatief vaardige student met passie voor organiseren?  Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als stagiaire Content- en Project Management bij Touch Incentive werk je voor de meest toonaangevende merken in Nederland, zoals Albert Heijn, ING, Samsung en Greenchoice. Je werkt mee aan de ontwikkeling van diverse ticketacties, promoties en/of loyaliteitsprogramma’s. Ook beheer je de content op onze eigen afzetkanalen en onze loyalty & incentive webshops. Geen dag is hetzelfde!  

WIE ZIJN WIJ?

Het Touch Incentive-team bestaat uit +/- 30 collega’s, gespecialiseerd in loyalty en incentive oplossingen. Werkend vanuit de full service gedachte, van concept tot realisatie, creëren we bij Touch Incentive succesvolle loyalty en incentive oplossingen voor elke doelgroep en elke sector. Wij verbinden klanten of medewerkers aan organisaties met motiverende loyaliteitsprogramma’s, vallen op door onderscheidende loyalty campagnes en verrassen iedereen met onze eigen incentives en cadeaukaarten. Ook zijn wij een ontzettend goede ticketpartner en weten alle ins- en outs over loyalty- en ticketingsoftware. Hierdoor weten wij altijd een strategie te vinden die bij de doelstellingen van onze klanten past. 

Het doel van Touch is dan ook het ontwikkelen en uitvoeren van creatieve loyaliteitsoplossingen die de doelstellingen voor marketing, verkoop en loyaliteit van onze klanten realiseren. Alle disciplines zijn in huis en daardoor is Touch Incentive hét full-service incentive marketing bureau van de gehele Benelux.

Je vindt ons in het centrum van Rotterdam, op Blaak 16! Wij zijn uitstekend bereikbaar met het OV; station Blaak ligt op nog geen 100 meter. Dit prachtige pand straalt het positieve en optimistische karakter van Touch uit. Naast hard werken houden wij ook van plezier. Zo genieten we van een vrijdagmiddagborrel in onze eigen bar, spelen we tussendoor een potje pingpong of lunchen we lekker met zijn allen op het dakterras. Klinkt dat als muziek in jouw oren? Let’s get in Touch!

Werkzaamheden

Je houdt je tijdens je stage onder andere bezig met het: 

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Wil jij stage lopen bij Touch Incentive?  Let's get in Touch!

Bedrijfspresentatie

Touch Incentive Marketing

Werkend vanuit de full service gedachte, van concept tot realisatie, creëert Touch Incentive succesvolle loyalty en incentive oplossingen voor elke doelgroep en elke sector. Wij verbinden klanten of medewerkers aan jouw organisatie met motiverende loyaliteitsprogramma’s, vallen op door onderscheidende loyalty campagnes en verrassen iedereen met onze eigen incentives en cadeaukaarten. Ook zijn wij een ontzettend goede ticketpartner en weten alle ins- en outs over loyalty- en ticketingsoftware. Hierdoor weten wij altijd een strategie te vinden die bij jouw doelstellingen past.

Touch wordt gedreven door positiviteit en optimisme. En een incentive is iets positiefs! Het is het juiste cadeau op het perfecte moment. Het stimuleert en motiveert mensen om in beweging te komen en beter te presteren.

Het doel van Touch Incentive is dan ook het ontwikkelen en uitvoeren van creatieve loyaliteitsoplossingen die de doelstellingen voor marketing, verkoop en loyaliteit van onze klanten realiseren. Alle disciplines zijn in huis en daardoor is Touch hét full-service incentive marketing bureau van de gehele Benelux. Touch neemt niet alleen de verantwoordelijkheid over de strategische elementen, maar ook over de incentive content, IT, fulfilment en project management.

De aankomende jaren blijft Touch Incentive zijn leiderschapspositie in Nederland versterken, terwijl de onderneming ook internationaal blijft groeien.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024