Nu solliciteren

Toffe stageplaats op de marketing afdeling binnen een internationaal opererend bedrijf!

Functie Stagiair(e) marketing & communicatie
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Sneek, Nederland
Uren per week 36 - 40
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 4 - 7 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding Bespreekbaar
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Kan je niet wachten om je marketing skills in de praktijk toe te passen? En lijkt het je tof om te ondersteunen binnen het rebranding traject van Blom? Kom dan bij team Marketing stage lopen!

dit bedrijf zorgt voor een totaalbeleving bij gasten, bewoners en cliënten. Dit bereiken we door creatieve interieurconcepten te bedenken én te realiseren. We ontwerpen, produceren en onze chauffeurs rijden in buiten –en buitenland om alles naar de juiste locatie te brengen. Een perfecte combinatie die ervoor zorgt dat mensen zich echt thuis voelen in de door ons ingerichte ruimtes.

Werkzaamheden

Als stagiair Marketing & Communicatie houd jij je bezig met het bedenken en creëren van toffe content, je schrijft vlotte teksten voor de website en je zet social media campagnes op. In het rebranding traject komen jouw creatieve en grafische skills goed van pas. Oftewel, je duikt in de wereld van (online) Marketing!

Verder ga je aan de slag met

Gewenste profiel

Beschik jij over

Dan ben jij de stagiaire die we zoeken! Wij bieden een gave en afwisselende stage met gezellige collega’s, een inspirerende werkomgeving en een passende vergoeding.

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Dan komen wij graag in contact met jou!

Enthousiast geworden?

Dan ben jij de stagiaire die we zoeken! Wij bieden een gave en afwisselende stage met gezellige collega’s, een inspirerende werkomgeving en een passende vergoeding.

Heb je vragen? Naam dan contact op met Aline van Gennip-IJzer via a.vangennip@blominterieurs.nl of tel. 0515 – 33 41 00.

Bedrijfspresentatie

Blom Interieurs

Blom interieurs is sinds jaar en dag een professionele, internationale speler op de projectinrichtingsmarkt van recreatie, hotellerie, zorg, short-stay en studentenhuisvesting.

Blom Interieurs biedt het gehele spectrum aan van ontwerp tot en met de inrichting en houdt daarbij alle disciplines in eigen hand: van ontwerp, (deels) eigen productie tot en met de logistiek. Een juiste combinatie van deze disciplines maakt Blom tot dé professionele speler.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024