Nu solliciteren

Energieke projectmanagementstage bij dit bedrijf

Functie Stage Project- en Eventmanagement
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Amsterdam, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 4 - 12 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 400
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Onze naam zegt het al: dit bedrijf. Wij geven de medewerkers van onze klanten energie om hun doelen te bereiken en gelukkig en gezond in het leven te staan. Dit doen wij door middel van (online) interventies zoals: energizers, workshops en vitaliteitstrajecten. Wij zijn onder andere actief bij Nike, Ahold, Heineken, Gemeente Amsterdam en Ministerie van Defensie. 

Sinds 2021 heeft dit bedrijf ook een landgoed. Dit landgoed wordt gebruikt als camping voor particulieren maar daarnaast ook als locatie voor onze evenementen.

_“Practice what you preach_”, zeggen ze weleens. Daarom is de bedrijfscultuur bij dit bedrijf anders dan je gewend bent. Gezamenlijk lunchen, sporten en spelletjes doen vinden we belangrijk. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en mag gezellig mee met allerlei leuke teamuitjes. De teamspirit staat bij ons hoog in het vaandel.

Werkzaamheden

Als stagiair projectmanager maak je onderdeel uit van een dynamisch team dat werkt aan vitalere medewerkers in Nederland. Bij ons projectmanagement komt van alles kijken, van voorbereiding en planning tot uitvoering en afronding. Je ondersteunt daarin het team en we helpen je maar al te graag.

Bij dit bedrijf komen voordoen, meedoen en zelf doen snel achter elkaar. Dat betekent dat je snel verantwoordelijkheden krijgt binnen dit bedrijf, waardoor je in korte tijd veel leert en elke dag een stap voorwaarts zet. Natuurlijk heb je ook tijd voor een gezonde lunch op kantoor en een sportsessie met collega’s op zijn tijd.

Tenslotte is er tussen de stagiaires onderling altijd een gezellige sfeer. Zo gaan ze vaak samen uit eten, sporten en maandelijks naar het landgoed om samen te klussen en te verbinden.

Gewenste profiel

Jij bent een echte doorpakker en je vindt het leuk om veel verschillende taken uit te voeren. Daarbij heb jij in ieder geval:

Wat bieden wij

Energy Up wil werkend Nederland gezond en gelukkig laten leven. Hoe cool is het als jij door jouw projectmanagement skills kan bijdragen aan gezonde en gelukkige collega’s? Veel projecten hebben met sport, vitaliteit en gezondheid te maken. Het is daarom wel belangrijk dat je deze onderwerpen interessant vindt en dit ook uitstraalt.

Zie je ons en deze uitdaging wel zitten? Solliciteer dan door naar info@energy-up.nl te mailen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Bedrijfspresentatie

Energy up

Wij zijn expert op het gebied van Energieke werknemers. Als broer en zus zijn ons hele leven al gedreven door gezondheid en alles wat daarbij komt kijken. Vanuit onze passie en de vraag hoe een bedrijf het beste uit hun werknemers kan halen, hebben wij Energy Up opgericht.

Met succes maken wij organisaties gezonder en gelukkiger. Daarbij kijken we voornamelijk naar de strategie van het bedrijf en zetten programma's op die aansluiten op de visie van het bedrijf. Wij bieden een divers aanbod van lifestyle experiences, variërend van workshops tot programma's waarbij we impact maken op het thema energiek en gelukkig werken.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024