Nu solliciteren

Duurzame Marketing Stage: Draag bij aan het vergroenen en regenbestendig maken van Nederland met Park Positive®

Functie Marketing & Communicatie
Opleidingsniveau HBO-Bachelor
Locatie Eindhoven, Nederland
Uren per week 24 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 2 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage, Afstudeerstage
Stagevergoeding Bespreekbaar
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Wil jij deel uitmaken van een team dat zich inzet voor een groene toekomst en klimaatbestendige stad? Dan is deze stage bij dit bedrijf jouw kans! Wij focussen op het vergroenen van  stedelijke gebieden en geloven in de kracht van water en groen voor een betere leefomgeving.dit bedrijf, ons ontwerpbureau, zoekt naar designoplossingen met water als centraal element. Geen focus op problemen, maar op creatieve oplossingen en de kwaliteiten van water. Éen van die oplossingen is Park Positive® een groen parkeersysteem om regenwater op de plek waar het valt de bodem in te laten.

Park Positive® is dé beweging voor groen parkeren, met als missie elke parkeerplaats te vergroenen. Als stagiaire ben je een integraal onderdeel van ons team en draag je bij aan de vergoenen van Nederland. Jouw rol? Het overdragen van de missie van Park Positive® via doeltreffende marketing, met specifieke focus op het creëren van impact om Nederland groener en duurzamer te maken.

Werkzaamheden

Je krijgt de kans om mee te werken aan een missie gedreven marketing en communicatiestrategie, waarbij je leert hoe je een duurzame missie effectief vertaalt naar impactvolle marketing. Onze thema’s omvatten water, natuur, klimaatadaptatie en duurzame bestrating, en je zult samenwerken met diverse partijen, waaronder gemeentes, projectleiders en aannemers.

In ons kleine, ervaren team, gevestigd in een sfeervolle studio op de rand van Strijp-S in Eindhoven, krijg je ruimte om te groeien en je stem te laten horen. We willen een leuke stage voor je creëren waarbij je echt onderdeel van het team bent. Je zult actief bijdragen aan het versterken van onze online aanwezigheid.

Jouw taken omvatten onder andere:

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Solliciteer nu en draag bij aan de transformatie naar groenere en klimaatbestendige steden!

Bedrijfspresentatie

Rain(a)Way

Rain(a)Way is een creatief bureau, waar groen ontwerp en advies samenkomen om Nederland te transformeren. Met het concept Park Positive, werken we aan het vergroenen en regenbestendig maken van ons land. Park Positive biedt een groene oplossing voor parkeerplaatsen, waardoor regenwater terugkeert naar de bodem. Als een gepassioneerd en innovatief team zetten we ons vol overgave in om Nederland te verduurzamen en leefbaar te houden. Join us in the green revolution!

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.