Nu solliciteren

Office assistent / Receptioniste - Amsterdam

Functie Office assistent / Receptioniste
Opleidingsniveau MBO niveau 1, MBO niveau 2, MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Amsterdam, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 5 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage, Meewerkstage
Stagevergoeding € 300
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Bedrijfsinformatie

RM Concepts is de holding die zorgdraagt voor alle administratieve werkzaamheden van meerdere bedrijven onder één dak; this company, DEA Amsterdam en digitalAudience. Deze bedrijven houden zich voornamelijk bezig met database- en online marketing, ieder heeft zijn eigen specialiteit. Zij werken voor merken, klein en groot; elk met evenveel aandacht. Deze klanten delen namelijk dezelfde ambitie: maximaal resultaat.

Functieomschrijving

In deze rol regel en organiseer je het reilen en zeilen van ‘het kantoor’. Je hebt een algemene ondersteunende rol die bestaat uit een combinatie van taken op administratief, secretarieel en facilitair gebied. Je bent aan manusje van alles Het kost je geen moeite het overzicht te bewaren en prioriteiten te stellen wat, gezien de breedte van het takenpakket, belangrijk is. De bedrijven die ondersteund worden tellen gezamenlijk ongeveer 50 medewerkers. We zijn een jong, ambitieus team met korte, directe communicatielijnen. Je voelt je hier op je plek als je communicatief zeer vaardig bent, een eigen mening hebt, feedback kunt geven en ontvangen en bovenal een proactieve werkhouding hebt. Als stagiaire zal jij ondersteunend zijn aan onze office manager.

Werkzaamheden

In verhouding tot jouw ontwikkeling/inzet zullen er meer taken worden overgegeven, denk aan;

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Wat bieden wij

Wij bieden jou een plek waar er gekeken wordt naar jouw kwaliteiten en hoe we deze het beste kunnen inzetten in ons bedrijf, waardoor jij nog meer gaat groeien en misschien onze vaste collega kunt gaan worden.

Ematters BV

Wij zijn Ematters. Een stimulerende werkomgeving met een inspirerend werkklimaat waarin iedereen zich kan ontplooien en ontwikkelen vanuit zijn eigen kracht.

Wij zijn gedreven marketing en data engineers uit Amsterdam en leveren high-end diensten en mensen.

Door een excellente kennis en beheersing van de modernste data- en marketingtechnieken zijn wij de partner voor onze klanten om data, integraties en automatisering succesvol in te zetten voor eCRM en marketing automation campagnes.

We communiceren open, eerlijk en respectvol. We scheppen realistische verwachtingen. We zijn pragmatisch en komen onze beloftes na. We begrijpen en omarmen de commerciële omgeving. We blijven analyseren, optimaliseren, inspireren en innoveren.

Welkom bij Ematters.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024