Nu solliciteren

MBO 4 juridisch/secretarieel en HBO rechten stagiair(e) gezocht!

Functie Stage juridisch secretaresse/medewerker
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Rotterdam, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 3 - 12 maanden
Stagesoorten Meewerkstage, Afstudeerstage
Stagevergoeding Bespreekbaar
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Ben jij op zoek naar een leuke en uitdagende stageplek? Steek jij graag de handen uit de mouwen en zorg jij graag dat alles op rolletjes loopt? Je ondersteunt als stagiaire zowel het secretariaat als de advocaten. Geen dag is hetzelfde! Je krijgt bij ons de mogelijkheid mee te gaan met de advocaten naar verschillende rechtbanken en gerechtshoven, penitentiaire inrichtingen en politiebureaus. Aan het eind van je stage heb je een volledig beeld van de strafpraktijk.

Onze strafrechtadvocaten leveren rechtsbijstand in alle fases van het strafproces. Tevens adviseert dit bedrijf proactief hoe vervolging te voorkomen en/of welke proceshouding in te nemen bij vervolging.

Wij zijn een jong en dynamisch kantoor dat werkt in een informele sfeer. Een kwalitatief hoogwaardige dienstverlening staat voorop. Ons kantoor is gelegen in het mooie Scheepvaartkwartier te Rotterdam.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Ben jij de enthousiaste, proactieve en gemotiveerde stagiaire die wij zoeken? E-mail dan je CV (bij voorkeur met foto) en motivatiebrief naar tieland@lecocq-advocaten.nl

Le Cocq Jongsma Blok Advocaten

De zes strafrechtadvocaten werkzaam bij Le Cocq Jongsma Blok treden op voor rechtspersonen en hun bestuurders alsmede voor particulieren indien zij in aanraking komen met de politie, FIOD of één van de vele andere opsporingsdiensten.

Le Cocq Jongsma Blok levert rechtsbijstand in alle fases van het strafproces. Tevens adviseert Le Cocq Jongsma Blok proactief hoe vervolging te voorkomen en/of welke proceshouding in te nemen bij vervolging.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024