Nu solliciteren

Junior Accountmanager stage beschikbaar bij dit bedrijf in Rotterdam!

Functie Junior Accountmanager
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor
Locatie Rotterdam, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 4 - 12 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Salaris opmerking o.b.v. 40 uur per week
Stagevergoeding € 400
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

STAGE - JUNIOR ACCOUNTMANAGER

Bij dit bedrijf zijn we op zoek naar een stagiair voor Junior Accountmanger (MBO, niveau 4) om ons team te komen versterken.

Internship - Rotterdam

Werkzaamheden

Als stagiair(e) biedt je volledige ondersteuning aan onze customer succes afdeling. Jouw voornaamste werkzaamheden zullen zijn voor de particuliere verhuurders. Dagelijks worden er woningen op … aangeboden door particulieren. Omdat we de kwaliteit van ons woningaanbod hoog willen houden, worden deze advertenties nauwkeurig door ons geverifieerd. Er is voor deze groep verhuurders ook een aparte mailbox, die komt helemaal in jouw beheer. Naast het controleren van het aanbod en het bijhouden van de mailbox zorg jij er samen met onze teamlead voor dat alle telefonische vragen die verhuurders hebben over de verhuur van hun woning, netjes worden beantwoord. Kortom: jij wordt het eerste aanspreekpunt voor verhuurders!

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Klinkt dit voor jou als de ideale stageplek? Dan ontvangen we graag je motivatie en jouw CV. Twijfel je of je goed genoeg bent? Daar geloven we niet in. We bijten niet en in het ergste geval geven we je wat tips om jezelf te verbeteren. Dus: what’s there to lose?!

Bedrijfspresentatie

Treehouse

Yes, wij doen geweldige dingen bij Treehouse! Yes, wij hebben de leukste collega’s! Maar wat is het nu dat wij doen? Hier geven wij je een korte maar helder overzicht!

Treehouse is een organisatie met meerdere A-labels in de vastgoedmarkt, met een focus op de markt van verhuur. In-house werken we met onze development, data, sales, marketing en customer success teams op ons hoofdkantoor in Rotterdam en ons kantoor in Breda.

Met zo een 55 collega’s werken wij keihard aan de uitbouw van onze online platformen Pararius en Huurwoningen.nl. Ook bieden wij makelaars ons CRM-pakket Pararius Office aan en duiken we met ons label Realstats steeds meer in de data om verschillende partijen te ondersteunen in de vastgoedmarkt.
Een paar statistieken voor je: meer dan 4.500 makelaars maken gebruik van onze platforms, terwijl maandelijk meer dan 2,5 miljoen woningzoekende onze sites bezoeken. De kwaliteit van onze producten en diensten is waar wij ons op richten. Als bedrijf opereren we als één grote familie en werken we er met passie aan om hét go-to (verhuur)platform te zijn (en te blijven) voor makelaars en woningzoekenden!

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024