Nu solliciteren

Marketing Stage bij Scale Up dit bedrijf in Amsterdam!

Functie Marketing Stagiair
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Amsterdam-Duivendrecht, Nederland
Uren per week 24 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Salaris opmerking Een marktconforme vergoeding
Stagevergoeding € 350
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Over ons

Je kent ons vast wel! Wij zijn dit bedrijf, de scale-up die de wereld van logistiek flink aan het opschudden is. Door onze slimme én duurzame oplossingen, maken we de groeiende e-commerce markt futureproof. Door onder andere gebruik te maken van bestaande routes, besparen we direct tot wel 79% CO2 uitstoot. Met een ambitieus team dat gepassioneerd is over duurzaamheid en optimalisatie, werken we hard aan het vergroenen van de logistieke sector. Week na week hebben we weer nieuwe mijlpalen en worden weer een stukje beter. Zo zijn we vorig jaar ruim 1000% gegroeid en zitten we inmiddels in heel Nederland en Belgie.

De functie:

Als marketing stagiair ga jij helpen bij de uitvoering van alle online en offline marketingactiviteiten van dit bedrijf. Je maakt flyers, nieuwsbrieven, visuals, promoties en andere gave content die passen binnen de huidige huisstijl van dit bedrijf. Dit doe je door gebruik te maken van programma's als Canva, Adobe InDesign, Illustrator en Photoshop. Daarnaast zul je je ook bezighouden met Trustpilot en Employee Branding. Door jouw creatieve input en skills breng jij dit bedrijf naar het volgende level.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Stuur dan een mailtje naar \career@homerr.com met je CV en motivatie t.a.v. Angelique van der Kolk

Homerr

Wij zijn Homerr (sinds November 2023 onderdeel van de Vinted Group) Door onze slimme én duurzame oplossingen, maken we de groeiende markt van online aankopen echt future-proof. Dit doen we onder andere door gebruik te maken van busjes die toch al onderweg zijn, waarmee we direct tot 79% CO2 uitstoot besparen. Recent hebben wij onze krachten gebundeld met Vinted Go (Onderdeel van de Vinted Group) samen gaan we verder groeien in het ontwikkelen van innovatieve, nieuwe bezorgoplossingen met minder impact op het klimaat. Samen gaat we he netwerk en onze bezorgservice verder uitbreiden om zo de ervaring van onze klanten en partners verder te verbeteren.

Voor de aankomende stage periode zijn wij op zoek naar gemotiveerde meewerkende (tweede/derde jaar) HBO stagiaires.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024