Nu solliciteren

HBO Stage vacature Marketing & Sales beschikbaar bij dit bedrijf in Haarlem!

Functie Stagiair(e) Marketing & Sales
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Haarlem, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 400
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Ben jij een derdejaars HBO Commerciële Economie student en ben jij op zoek naar een ondernemende uitdaging als BDR stagiair bij een snelgroeiende internationale SaaS start-up? Wacht niet langer en grijp je kans!

dit bedrijf is een Software-as-a-Service (SaaS)-bedrijf dat een revolutie teweegbrengt in de manier waarop bedrijven in contact komen en blijven met hun klanten via ons alles-in-één klantcontact platform.

Om dit te bereiken zijn we op zoek naar een super gedreven stagiair die gaat voor commercieel succes en wil leren en mee helpen bouwen aan de vraag voor ons platform. Je bent een integraal lid van het sales- en marketingteam. 

In deze rol help je mee aan het succes binnen dit bedrijf. De markt voor social messaging is booming, dus dat is een goed begin! We hebben een goed overzicht van bedrijven die baat hebben bij het implementeren van strategieën voor social messaging met dit bedrijf. Jouw taak is het vinden van de juiste mensen om mee te praten, hen bewust maken van de mogelijkheden door inspirerende en relevante inhoud met hen te delen, hen te betrekken door middel van gepersonaliseerde outreach en hen enthousiast te maken voor een gesprek met het salesteam.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Saysimple

Hi, wij zijn Saysimple! Sinds 2015 combineren wij messaging software, kennis en data om traditioneel klantcontact om te zetten in conversaties met waarde. Met ons platform zijn bedrijven in staat om betere conversaties met hun klanten te voeren, in aantoonbaar minder tijd.

Daarnaast helpen we bedrijven om klant conversaties centraal in hun bedrijf te plaatsen. Op die manier ontstaan op klantenservice afdelingen nieuwe omzetkansen. Wij helpen bedrijven om deze ook direct te converteren.

We zoeken een gedreven collega die ons wil helpen om het Saysimple verhaal van de daken te schreeuwen! Een greep uit de klanten die geloven in onze aanpak zijn BMW, NPO, Fletcher, Volvo, Danone, Bagel & Beans, Plieger, Daikin en Hanos.

Join us!

Stuur ons je sollicitatie met je motivatie en CV naar \<hr@saysimple.com>.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Saysimple BV

Hi, wij zijn Saysimple! Sinds 2015 combineren wij messaging software, kennis en data om traditioneel klantcontact om te zetten in conversaties met waarde. Met ons platform zijn bedrijven in staat om betere conversaties met hun klanten te voeren, in aantoonbaar minder tijd.

Daarnaast helpen we bedrijven om de klantconversaties centraal in hun bedrijf te plaatsen. Op die manier ontstaan op klantenservice afdelingen nieuwe omzetkansen. Wij helpen bedrijven om deze ook direct te converteren.

We zoeken een gedreven collega die ons wil helpen om het Saysimple verhaal van de daken te schreeuwen! Een greep uit de klanten die geloven in onze aanpak zijn Transavia, Omoda, Banco Santander, Picnic, Crisp, Corendon, BMW en Danone.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024