Nu solliciteren

Stage vacature Marketing & Content bij dit bedrijf in Haarlem!

Functie Stagiair(e) Marketing & Content
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Haarlem, Nederland
Uren per week 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 400
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Ben jij een derdejaars HBO studenten ben je op zoek naar een stage waar Marketing en Content samen komen? Wacht dan niet langer en grijp je kans!

dit bedrijf is een Software-as-a-Service (SaaS)-bedrijf dat een revolutie teweegbrengt in de manier waarop bedrijven in contact komen en blijven met hun klanten via ons platform voor klantcommunicatie beheer.

In deze stage rol help je mee om het groeipad van onze klanten in kaart te brengen en te vergroten. Je opdracht is het opzetten van de customer journey met de focus op bestaande klanten. De waarde van ons messaging platform is voor elke branche weer anders. Dit is afhankelijk van de fase waarin een klant is ingestapt, de omvang van een bedrijf en het doel dat de klant heeft met messaging.

Jouw opdracht is om tijdens je stage verschillende journeys te analyseren. Vervolgens een content strategie te ontwikkelen en relevante content te creëren. Dit zal leiden tot waardecreatie voor zowel de klant als dit bedrijf.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Saysimple

Hi, wij zijn Saysimple! Sinds 2015 combineren wij messaging software, kennis en data
om traditioneel klantcontact om te zetten in conversaties met waarde. Met ons
platform zijn bedrijven in staat om betere conversaties met hun klanten te voeren, in
aantoonbaar minder tijd.

Daarnaast helpen we bedrijven om klant conversaties centraal in hun bedrijf te
plaatsen. Op die manier ontstaan op klantenservice afdelingen nieuwe omzetkansen.
Wij helpen bedrijven om deze ook direct te converteren.

We zoeken een gedreven collega die ons wil helpen om het Saysimple verhaal van de daken te schreeuwen! Een greep uit de klanten die geloven in onze aanpak zijn BMW, Fletcher, NPO, Volvo, Danone, Bagel & Beans, Daikin en Hanos.

Join us!

Krijg jij bij het lezen van deze vacature een glimlach op je gezicht?  Stuur je sollicitatie met je motivatie en CV naar hr@saysimple.com.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Saysimple BV

Hi, wij zijn Saysimple! Sinds 2015 combineren wij messaging software, kennis en data om traditioneel klantcontact om te zetten in conversaties met waarde. Met ons platform zijn bedrijven in staat om betere conversaties met hun klanten te voeren, in aantoonbaar minder tijd.

Daarnaast helpen we bedrijven om de klantconversaties centraal in hun bedrijf te plaatsen. Op die manier ontstaan op klantenservice afdelingen nieuwe omzetkansen. Wij helpen bedrijven om deze ook direct te converteren.

We zoeken een gedreven collega die ons wil helpen om het Saysimple verhaal van de daken te schreeuwen! Een greep uit de klanten die geloven in onze aanpak zijn Transavia, Omoda, Banco Santander, Picnic, Crisp, Corendon, BMW en Danone.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024