Nu solliciteren

Stage (Online) Marketing en Communicatie bij McDonald's! in Alkmaar

Functie Marketeer
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Alkmaar, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 1 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage, Meewerkstage
Stagevergoeding € 300
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Op de afdeling Marketing bieden wij per direct een leerzame en veelzijdige meeloopstage voor een periode van 5 maanden of langer. De stagiair(e) draagt bij aan het opbouwen van de gewenste uitstraling van het merk McDonald’s, door uitvoering van alle voorkomende ondersteunende marketingactiviteiten. Je kunt als stagiair(e) meekijken, meedenken en natuurlijk meewerken. Daarnaast is er ruimte voor project(en), welke op voorhand in overleg kunnen worden … liggen verschillende werkzaamheden die jij op mag gaan pakken. Deze werkzaamheden liggen vooral op online marketing gebied. Je mag je volledig gaan richten op de Social Media van het bedrijf. Denk hierbij aan het opzetten, realiseren en uitrollen van marketingcampagnes.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

McDonald's Alkmaar / Schagen / Heerhugowaard / Den Helder

Onze gasten staan centraal bij elke keuze die we maken. McDonald’s Nederland werkt er samen met haar Franchisenemers en restaurant teams elke dag aan om de ruim 3,2 miljoen bezoekers per week good times te bieden met lekkere producten, excellente service en een plek waar je je altijd welkom voelt.

In 1971 opende we de eerste Europese vestiging in Nederland. Met 250 restaurants zijn we altijd dichtbij en geworteld in de maatschappij. Zo zijn we al 35 jaar hoofdpartner van het Ronald McDonald Kinderfonds. Veel franchisenemers zetten zich bovendien lokaal extra in voor het Kinderfonds.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024