Nu solliciteren

IT Stageplek beschikbaar in Oosterhout!

Functie IT Stagiair
Opleidingsniveau MBO niveau 2, MBO niveau 3, MBO niveau 4
Locatie Oosterhout, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 2 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage, Meewerkstage
Salaris opmerking NB: De stagevergoeding bedraagt bij een MBO stage € 500,- bruto per maand. Deze geldt vanaf een stage bij meer dan 200 stage uren, daaronder ontvang je een andere passende stagevergoeding.
Stagevergoeding € 500
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Dit bedrijf is een internationale groep van bedrijven met 7.000 medewerkers in ruim 30 landen, waarbij dit bedrijf in Oosterhout met 360 medewerkers onderdeel van uit maakt. Als toonaangevende producent van natuurlijke ingrediënten voor de voedingsmiddelenindustrie, en in het bijzonder de fris- en vruchtendrankindustrie, zijn innovatie en ambitie van grote waarde bij dit bedrijf

Onze IT servicedesk bestaat op dit moment uit twee 1e-lijns support medewerkers, waar jij gedurende jouw stage onderdeel van zal zijn. Dit team is verantwoordelijk voor het ondersteunen van onze medewerkers op het gebied van IT.

Werkzaamheden

Wat ga je doen?

Er zijn voldoende IT werkzaamheden waar jij je als stagiair mee bezig kunt houden. Daarnaast is er natuurlijk voldoende ruimte voor jou om te werken aan jouw stageopdrachten. De werkzaamheden bestaan onder andere uit:

Gewenste profiel

Je profiel

Wat bieden wij

dit bedrijf biedt jou

Heb jij interesse in deze IT stage? Stuur dan een e-mail met jouw cv naar paddy.schneijdenberg@doehler.com of kijk op https://www.werkenbijdoehler.com/vacancy/it-stagiair/

Döhler Holland BV

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024