Nu solliciteren

Online Marketing, e-Commerce stage

Functie Online Marketeer
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Nieuwveen, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 400 - 650
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Wil jij alles van digital marketing en internationale e-commerce leren bij één van Nederlands hardst groeiende scale-ups? Heb je ook een enorme drive om elke dag beter te worden en een bijdrage te hebben voor een miljoenen publiek? Kom dan stage lopen bij dit bedrijf!

Wij zijn een team van frisse, snelle e-commerce growth hackers. Zo leren wij je alles van Google shopping, SEO, Amazon, …m en innovatieve web tools. Bij ons ga jij je carrière, of je droom voor een eigen webshop met een voorsprong starten.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Ben jij enthousiast, hands on, en adem jij digital marketing? Wil je stage komen lopen bij een jong, fris en enthousiast team die veel lol heeft en successen viert? Kom dan langs voor een gesprek!

New Digitals

Wij zijn New Digitals. Een jong, enthousiast en fris e-commerce team. Wij houden ons bezig met innovatieve e-commerce growth hacking en natuurlijk ook met gewoon vette marketing, goede content en inspirerende socials. Met onze eigen websites, 2dekansje.com, thuisxl.nl en toolsmart.nl, zijn we enorm aan het groeien en we blijven maar nieuwe concepten uitrollen. Behalve op onze webshops zijn we ook te vinden op Amazon, Bol.com en Google. Wil je later je eigen webshop runnen, dan begin je bij ons goed voorbereid op je toekomst!

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024