Nu solliciteren

Human Resource Management stage

Functie HR-stagiair
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Nieuwveen, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 2 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 400 - 650
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Volg jij een Human Resource Management opleiding en ben jij opzoek naar een leuke stage? Ben je enthousiast, proactief en wil er werkervaring opdoen in HR bij een snelgroeiende organisatie? Kom dan stagelopen bij dit bedrijf!

Als HR-stagiair ben jij verantwoordelijk voor alle werkzaamheden met betrekking tot HR. Jij ondersteund de organisatie met de instroom, onboarding, doorstroom en uitstroom van de medewerkers. Ook krijg je de mogelijkheid om eigen ideeën in te brengen om HR-processen te verbeteren binnen de organisatie.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Ben jij enthousiast om ons team te ondersteunen op gebied van HR? Wil je stage komen lopen bij een jong, fris en enthousiast team die veel lol heeft en successen viert? Solliciteer dan hier en kom langs voor een gesprek!

New Digitals

Wij zijn New Digitals. Een jong, enthousiast en fris e-commerce team. Wij houden ons bezig met innovatieve e-commerce growth hacking en natuurlijk ook met gewoon vette marketing, goede content en inspirerende socials. Met onze eigen websites, 2dekansje.com, thuisxl.nl en toolsmart.nl, zijn we enorm aan het groeien en we blijven maar nieuwe concepten uitrollen. Behalve op onze webshops zijn we ook te vinden op Amazon, Bol.com en Google. Wil je later je eigen webshop runnen, dan begin je bij ons goed voorbereid op je toekomst!

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024