Nu solliciteren

Internship/stage marketing beschikbaar in Amsterdam

Functie Marketing stagiair
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Master
Locatie Amsterdam, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage, Afstudeerstage
Salaris opmerking stagevergoeding is er op gebaseerd dat je ov betaald wordt door de overheid. daarnaast sporten we elke week samen en houden we regelmatig borrels.
Stagevergoeding € 350
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Dit bedrijf is hét nieuwe merk in de interieur en home decor branche. Met een focus op craftmanship en organische materialen verzamelen wij schatten van over de hele wereld.

Werkzaamheden

Wij zijn op zoek naar ambitieuze marketing stagiair(e) met een aanpak-mentaliteit en op zoek naar uitdaging.

Als marketing stagiair(e) bij dit bedrijf ben je bezig om het merk op de kaart te zetten zowel in Nederland als in het buitenland. Je bent verantwoordelijk voor alle marketing uitingen van dit bedrijf.  Wij zijn een kleine organisatie waarbinnen je veel mogelijkheden hebt om jezelf te laten zien. We zien de stagiair echt als één van ons. Sterker nog, we zijn ons er zeer bewust van dat de ontwikkelingen zeker op social media zo snel gaan dat jij er waarschijnlijk meer van weet dan wij. We leren dus graag van jou!

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Als marketing stagiair(e) bij Urban Nature Culture ben je op een creatieve manier bezig om ons interieurmerk op de kaart te zetten zowel in Nederland als in het buitenland. Je bent verantwoordelijk voor alle (online) marketing en pr-uitingen van Urban Nature Culture.

Urban Nature Culture

Urban Nature Culture is hét nieuwe merk in de interieur en home decor branche. Met een focus op craftmanship en organische materialen verzamelen wij schatten van over de hele wereld.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024