Nu solliciteren

Software / Back-end talent gezocht bij dit bedrijf!

Functie Back-end developer
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Ede, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 2 - 12 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage, Meewerkstage
Stagevergoeding Bespreekbaar
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Je begint met koffie. Vooruit, iets anders mag ook. Dan start je, je MacBook op en gaan we toffe dingen leren en maken. Wij weten dat je het snelst leert door het werk te doen. 

Wij hebben korte lijntjes, scrummen, stand-ups of toch liever echt even samenwerken? Wij zijn flexibel en gaan samen op ontdekkingsreis naar de professional in jou. Wil jij dus alles leren over NodeJS, PHP en SQL? Dan zijn wij op zoek naar jou. Wij zijn Advanced Technology Partner van Amazon Web Services, dus met kennis van AWS heb je bij ons een streepje voor, maar je kan dit uiteraard ook opdoen bij ons.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Ter uitbreiding van ons DevOps-team zoekt dit bedrijf een leergierige software engineer (in opleiding) op het gebied van NodeJS, PHP en SQL.

Wat bieden wij

Wanneer beginnen we met toffe dingen maken?

Media Artists

Dynamische werkplek met korte lijntjes. Samen ervaren, samen leren, samen beter worden. Daarnaast bieden wij: een groene werkplek met ergonomisch bureau en bureaustoel. Dat betekent dat wij plantengek zijn en goed willen kunnen zitten.

Sporten doen wij ook graag. Zo hangt er een dartboard speciaal voor minder gevorderden en spelen we intensief tafelvoetbal. Ook racen wij graag op de Nintendo Switch met te grote televisie. Overigens als de vrijdagmiddagborrel een sport was waren we zeker wereldkampioen geworden.

Eten en drinken regelen wij ook. Boodschappen komen vers binnen want gezond van binnen is gezond van buiten. Daarom eten we ook vrijwel allemaal tosti's de hele dag, lol. We gaan ook met enige regelmaat wat leuks doen. Bowlen, filmpje, eten, boulderen, zelfs hockeytraining gehad. Je mag hierin ook met leuke suggesties komen uiteraard.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024