Nu solliciteren

Product content creator stage voor hand-picked vakantieadressen

Functie Stagiair Product content creator
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Haarlem, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 2 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage, Afstudeerstage
Stagevergoeding € 250 - 300
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

dit bedrijf is een online specialist in het verhuren van unieke & smaakvolle vakantiehuizen, appartementen en B&B's in Europa. Alle accommodaties zijn door ons team bezocht, waardoor klanten graag door ons team worden geadviseerd. Ook kunnen we hierdoor mooie presentaties maken van de accommodaties voor onze website en sociale media.

Als stagiair Product content creator schrijf je teksten, maak je fotoselecties van de accommodaties, redigeer of vertaal je teksten en denk je mee over de verbetering van de online klantbeleving.

Ben jij creatief en heb je een passie voor reizen, schrijven, en design? Kom dan stage lopen bij dit bedrijf! Wij bieden jou een professionele werkomgeving en een fijne werkplek op ons kantoor in Haarlem. Daarnaast krijg je bij dit bedrijf veel verantwoordelijkheid en tegelijkertijd de ruimte om je te ontwikkelen binnen jouw expertise.

Heb je interesse?

Stuur dan, nadat je onze website en Instagram pagina hebt bekeken, een korte motivatie en jouw CV naar Femke Rozendaal: 

Werkzaamheden

Als Product content creator zul je een bijdrage leveren aan het optimaliseren van de online klantbeleving t.a.v. de accommodaties die wij presenteren in onze collectie. Je werkt op het snijvlak van communicatie, content en product.

Voorbeelden van werkzaamheden tijdens jouw stage bij dit bedrijf: Meehelpen met het opbouwen van ons TikTok account

Aantrekkelijke content creëren voor onze Instagram en Pinterest account

Ondersteuning bij het creëren van nieuwsbrieven voor ruim 25.000 klanten

Content update werkzaamheden: redigeren en/of vertalen van teksten en aanpassen van fotopresentaties van de accommodaties op onze website

Meehelpen met het creëren van de content voor nieuwe aanwinsten voor onze collectie

Lezen, beoordelen en verwerken van de feedback van onze klanten voor op de website en voor de evaluatie met onze partners

Je werkt direct samen met onze vier product managers, content writers en onze product & marketing specialist.

Gewenste profiel

Je volgt een HBO Opleiding Nieuwe Media, Marketing, Communicatie of andere relevante studies

Je hebt een zeer goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

Je bent creatief, maar ook nauwkeurig 

Je bent enthousiast en hebt een proactieve manier van werken

Je bent sociaal en klantgericht

Wat bieden wij

Naast de veelzijdige ervaring die je zult opdoen, kan je rekenen op wekelijkse teamlunches, personeelskorting en een stagevergoeding tussen de 250 en de 500 euro, afhankelijk van jouw opleidingsniveau.

Ben jij creatief en heb je een passie voor reizen, schrijven, en design? Kom dan stage lopen bij Nice2stay! Wij bieden jou een professionele werkomgeving en een fijne werkplek op ons kantoor in Haarlem. Daarnaast krijg je bij Nice2stay veel verantwoordelijkheid en tegelijkertijd de ruimte om je te ontwikkelen binnen jouw expertise.

Heb je interesse? 

Stuur dan, nadat je onze website en Instagram pagina hebt bekeken, een korte motivatie en jouw CV naar Karlijn Vermeulen: karlijn@nice2stay.com

Nice2stay

Nice2stay is specialist in het aanbieden van unieke, smaakvolle accommodaties in Europa: appartementen, vakantiehuizen en boutique hotels / B&B's. Onze website bevat een groeiende collectie van onze favorieten, allemaal persoonlijk door ons geselecteerd en bezocht. Nice2stay is de schakel tussen de eigenaren van die mooie accommodaties en u. Wij denken graag met u mee bij het bepalen van uw keuze, geven u eerlijk advies op basis van uw wensen en onze kennis over de accommodaties.

Ons gedreven en multidisciplinaire team bestaat uit de twee oprichters/eigenaren, vier product managers, twee content writers, drie booking consultants, een marketing & content specialist, finance administrator, een stagiaire, freelance fotografen, zes programmeurs/developers en twee tech support medewerkers die vanuit Pakistan meebouwen aan onze website en CRM tool.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024