Nu solliciteren

GEZOCHT: Allround Creative in Amsterdam!

Functie Allround Creative
Opleidingsniveau MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Amsterdam, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 2 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage, Afstudeerstage
Stagevergoeding Bespreekbaar
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Heb jij een passie voor social media en barst jij van de creativiteit? Dan ben jij de allround Creative die wij zoeken! Wij zijn een social media agency gedreven door creativiteit en vernieuwing. We creëren onder andere social media huisstijlen, concepten, foto’s en video’s en andere toffe content. Lijkt jou dat wat? Lees dan snel verder!

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Jouw creatieve inbreng wordt zeer op prijs gesteld. Het is daarom belangrijk dat je ervaring hebt in het visualiseren van concepten en bedenken van creative ideeën. No worries, je hoeft nog niet alles te kunnen, want je wordt goed begeleid door één van onze experts. Bij dit bedrijf werken we in een klein team en daarom zijn wij op zoek naar een echte duizendpoot die ook na de stageperiode ons team komt versterken.

Wat bieden wij

Bij dit bedrijf zijn we dol op creativiteit. We bieden jou een leerzame, gezellige en fijne stageplek. Tussen de werkzaamheden door gaat er geen dag voorbij waarbij we niet hebben gelachen. Ook genieten we regelmatig van een heerlijke rotirol of broodje hete kip van de Surinamer om de hoek.

Naast een gezellige werkplek bieden wij jou persoonlijke begeleiding en kun jij aangeven waarin jij jezelf nog wilt ontwikkelen.

Je krijgt bij ons dus echt de vrijheid om jouw creativiteit te uiten! Heb je een goed idee? Breng het in! Daar worden wij alleen maar enthousiast van. Ben jij ook enthousiast geworden en wil je solliciteren? Stuur dan je motivatie en cv naar Sliced en misschien wordt jij Voor vragen kun je altijd contact met ons opnemen!

Bedrijfspresentatie

Sliced Creative

It is Sliced to meet you! Wij zijn een social media agency gedreven door creativiteit en vernieuwing. We creëren onder andere huisstijlen, concepten, foto’s en video’s en andere content.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024