Nu solliciteren

Verschillende stages beschikbaar bij Stipter!

Functie All round stagiair
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor
Locatie Spijkenisse, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage
Stagevergoeding Bespreekbaar
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Wie zijn wij?

Stipter is een innovatieve IT dienstverlener. We ondersteunen gemeenten bij de uitvoering van het sociaal domein. Voor gemeenten waaronder Den Haag, Haarlem, Almere en Lelystad draagt Stipter zorg voor de administratieve afhandeling van Jeugdzorg en Wmo. Kijk op … voor meer informatie over onze dienstverlening en organisatie.

Werkzaamheden

De stageplaats

Wij zijn op zoek naar een 4e jaars stagiair(e) die ons kan ondersteunen! Doordat we een groeiende onderneming zijn, is er ruimte om de opdracht aan te laten sluiten bij je achtergrond en samen een passende opdracht neer te zetten.

Ben jij dat talent dat we zoeken, die gevoel heeft voor het documenteren van processen? Ben jij die consultant in spé die gevoel heeft voor het maken van BI dashboards en rapportages? Of juist meer de servicegerichte teamplayer die ons incident management proces wil optimaliseren om zo de klant optimaal te ondersteunen? De java developer die mee wil dragen aan hét platform in het sociaal domein? Of ben jij juist die Finance cijfer-tijger, die gevoel heeft voor journaliseren en betalingsprocessen en daar zijn tanden in wil zetten?

Stipter is een innovatief team en als jij ons kan versterken met jouw ideeën, dan staan wij er open voor om jou daartoe de ruimte en de coaching te geven. De invulling van de stage vullen we graag samen met jou in! Samen komen we tot een opdracht die bij je past.

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Solliciteer op deze functie

We garanderen je in ieder geval een functie waar jij je als stagiair behoorlijk in kunt uitleven. Solliciteer nu als jij interesse hebt in deze stage. We laten ons graag verrassen, dus laat zien wat je in huis hebt. Je kunt je motivatiebrief en cv sturen naar \cobie.vanderwaal@stipter.nl

... en wie weet tot snel!

Zorgveiling BV

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024