Nu solliciteren

Marketing, Social Media, Communicatie & Toerisme stage bij dit bedrijf

Functie Stagiair
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Den Haag, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 3 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage, Afstudeerstage
Stagevergoeding € 300 - 400
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Ligt jouw hart bij de reiswereld en heb je kaas gegeten van (online) marketing, social media en communicatie? Dan hebben wij een toffe en super leerzame stageplaats in Den Haag voor je in de aanbieding! Bij dit bedrijf doe je met je stage zeer waardevolle ervaring op en kun je je ontpoppen tot een echt online marketing, social media & communicatie talent.

Werkzaamheden

Iedere stageplek is maatwerk en wat je precies gaat doen hangt af van je studie, kennis, ervaring en je ambitie. Een greep uit de mogelijke werkzaamheden tijdens je stage:

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Voor vragen over deze online marketing, communicatie & social media stage in Den Haag kun je je vraag mailen naar Maaike Zuijderwijk via stage@vakantiedealz.nl.

Wil je solliciteren voor de stage? Vertel ons dan wat voor soort stage jij graag wilt lopen en stuur ons je uitgebreide motivatie (en CV) voor een stage bij vakantiedealz in Den Haag naar stage@vakantiedealz.nl

Hopelijk spreken we je snel en kunnen we samen aan de slag!

Bedrijfspresentatie

vakantiedealz

Vakantiedealz is één van de grootste onafhankelijke reiswebsites van Nederland en onderdeel van online uitgever V2C2. We besparen onze bezoekers bakken met tijd en geld door elke dag voor hen op jacht te gaan naar de beste vakantie deals op het web. We groeien sterk en omringen ons graag met creatieve jonge geesten die met vakantiedealz mee willen groeien. Ben je een marketing, social media & communicatie ‘omnivoor’? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Je gaat enorm veel leren, en hopelijk leer je ons ook nog het een en ander. Er is sowieso veel ruimte voor eigen initiatief, en afhankelijk van hoe ver je bent in je studie, krijg je de verantwoordelijkheid voor een belangrijk eigen project binnen V2C2.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024