Nu solliciteren

Meewerkstage: Digital Design & Content Creatie bij Talent & Brand Agency

Functie Stagiair Digital Design & Content Creatie
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor
Locatie Voorburg, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 2 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 400
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Als talent & brand agency zijn we goed in het vertellen van employer stories. Maar hoe is het om bij ons als stagiair te werken? We durven het nu al te zeggen: je gaat het leuk vinden.

Met ons team timmeren we flink aan de weg. Als strategisch partner werken we samen met tech-gedreven organisaties als Kickstart AI, Online Payment Platform, InShared en Orbisk. Je voelt echt de vibe van purpose-gedreven startups, maar laat ook bekende organisaties stappen naar de toekomst zetten.

Net zo divers als de klanten zijn je collega’s. Je werkt met designers, recruiters en online marketeers. Een nogal bijzondere mix die zorgt voor een unieke sfeer. Waar we op z’n Haags hard werken en hard lachen. Creatieve én commercieel slimme oplossingen bedenken. En professionaliteit net zo belangrijk vinden als plezier in je werk. Dus ben je net als ons van het authentieke en energieke soort? Laat van je horen!

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Had je al gelezen dat je naast de vergoeding ook unlimited candy, snacks en frisdrank krijgt? En iedere dag een gratis lunch + pingpong wedstrijden + als het zonnetje schijnt wij lekker op het strand werken? Whoop Whoop!

Geïnteresseerd?

Klik gelijk op de apply button!

Wij kijken ernaar uit om samen jouw creativiteit én UX-skills te laten bloeien! 🚀

Peoplefinders BV

Hard gaan op z’n Haags. Als Peoplefinders zijn we goed in het vinden van de juiste mensen. Duh. Maar hoe vinden mensen het om bij ons te werken? We durven het nu al te zeggen: je gaat het leuk vinden...

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024