Nu solliciteren

HBO Data Scientist voor Energy Facilities gezocht!

Functie Data analysis en Patroon Herkenning medewerker
Opleidingsniveau MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Zwijndrecht, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 6 maand
Stagesoorten Afstudeerstage
Salaris opmerking exclusief reiskosten
Stagevergoeding Bespreekbaar
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Pipesurey International verzamelt meetdata die de integriteit van olie- en gaspijpleidingen in kaart brengt. De data scientist verbetert de analyse en herkenning van signalen en patronen om de nauwkeurigheid en betrouwbaarheid van meetdata te verbeteren

Pipesurvey is een groeiende onderneming, pioneirs in high-tech solutions, met veel jong bloed, leuke werksfeer en voert wereldwijd projecten uit.

Bedrijfspresentatie

PIPESURVEY INTERNATIONAL

Pipesurvey International is een jonge en dynamische onderneming die hoogwaardige inspectie apparatuur ontwikkelt en inzet voor olie- en gas pijpleidingen. Tot onze klanten behoren de grote energie bedrijven wereldwijd en de inzet van onze apparatuur gebeurt zowel onshore als offshore.

Voor de uitbreiding van ons bedrijf zijn wij op zoek naar goed gemotiveerde engineers en technici, die hun eigen bijdrage leveren aan zowel de ontwikkeling, bouw, testen, onderhoud en inzetten van inspectieapparatuur. Je werkt samen in een teamverband met ingenieurs en technici van meerdere disciplines, rapporteert aan klanten en hebt een uitdagende job met verantwoordelijkheid!

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024