Nu solliciteren

Marktonderzoeksstage bij Q&A in Amersfoort

Functie Stagiair Marktonderzoek/Insights
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Amersfoort, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 3 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding Bespreekbaar
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Wil je tijdens je opleiding al wat ervaring opdoen op het gebied van insights? Heb je een passie voor retail? Zoek dan niet verder én neem contact op met Q&A. We bieden je een uitdagende stage waarbij je onze klanten als Action, Welkoop en Schuurman Schoenen voorziet van data-analyses, rapporten en adviezen.

Wat ga je doen binnen Q&A:

Je gaat de fases van een onderzoekstraject ervaren: van de inventarisatie tot oplevering. Het type onderzoek varieert van online tot op locatie. Daarnaast help je bij het rapporteren van onze campaigns. Zo krijg je een goed beeld van de werkzaamheden binnen jouw interessegebied, wat het kiezen van een master programma of toekomstige baan eenvoudiger maakt. Je werkt mee in het team van research- en business consultants.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Wij zijn Q&A

Een team van retailexperts met een overkoepelend netwerk in binnen- en buitenland. Al meer dan 15 jaar helpen we retailers, merken en toeleveranciers om elke dag beter te presteren. Dit doen we met maatwerkproducten vanuit onze expertises: Insights, Consultancy, Education en Inspiration. Altijd met de consument als startpunt en kennisdeling als ons fundament.

Q&A

Binnen de Q&A groep worden onderzoeks- en advieswerkzaamheden gedaan en opleidingen en trainingen gegeven aan en voor retailers met grotere groepen consumenten, vastgoed organisaties en overheden.

Er kan snel inzichtelijk worden gemaakt wat onder andere het aankoopgedrag van consumenten is. Door kwalitatief en kwantitatief onderzoek te combineren met specifieke kennis over retail, is Q&A in staat de onderzoeksresultaten te vertalen naar adviezen die direct in praktijk gebruikt kunnen worden. Q&A levert essentiële kennis voor de opdrachtgever en geeft niet alleen actiepunten aan waar het hoofdkantoor direct mee aan de slag kan, maar maakt actiepunten ook concreet voor filiaalmanagers, franchisenemers, winkelpersoneel et cetera.

We zijn een jong dynamisch team die studenten graag de kans geven om kennis in de praktijk te brengen.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024