Nu solliciteren

Stagiair Projectmanager Gezonde Leefstijl HBO in omgeving Hoofddorp

Functie Stagiair Projectmanager Gezonde Leefstijl
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Hoofddorp, Nederland
Uren per week 36 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 400 - 600
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

De functie:

Het ondersteunen van de projectmanagers door continue (wekelijks) plannen, uitvoeren en evalueren van de benodigde activiteiten.

Als Stagiair Projectmanager ondersteun je de projectmanagers bij de uitvoering van de lopende projecten bij klanten. Je hebt daarbij een breed takenpakket. Zo zorg je bijvoorbeeld voor een goed administratief proces rondom de verschillende projecten. Je houdt het verloop van alle projecten goed in de gaten door middel van communicatie over de mail en per telefoon en merkt, waar nodig, knelpunten op. Je zorgt ervoor dat de dagelijkse mail op orde is en daarnaast ben je verantwoordelijk voor het bijhouden en onderhouden van de projectadministratie.

Indien nodig, help je het health check team op locatie bij het uitvoeren van de health checks. Kortom, een veelzijdige, uitdagende en flexibele functie!

Werkzaamheden

Een kleine greep uit de dagelijkse werkzaamheden:

Informatief meedenken en aanbevelingen toevoegen aan strategische plannen, maar ook problemen oplossen, controles uitvoeren, trends identificeren.

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Je stage duurt bij voorkeur 20 weken. De startdatum is z.s.m.

Contractduur bij voorkeur 20 weken

Salarisindicatie: €400,00 per maand

Bedrijfspresentatie

simple check

Simple Check inspireert werkend Nederland om zowel de fysieke als de mentale gezondheid te bewaken en te bevorderen. Door op een positieve en heldere manier bewustwording te creëren, ambieert Simple Check mensen in beweging te krijgen. Via de health check, het persoonlijk en beveiligd health dashboard en het online magazine verstrekken wij informatie en adviezen over een gezonde levensstijl.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024