Nu solliciteren

Leerzame meewerkstage Online Marketing & Communicatie in Barendrecht (MBO-4/HBO voor 24-32 uur)

Functie Stage
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Barendrecht, Nederland
Uren per week 24 - 32
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 2 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 300
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Heb je affiniteit met online marketing & communicatie en ben je op zoek naar een meewerkstage? Dan maken we graag kennis met jou. Wij bieden je een leerzame stageplek bij ons groeiende examenbureau om bruikbare praktijkervaring op te doen.

Werkzaamheden

Dit bedrijf is een (inter-)nationaal opererend examenbureau op het gebied van veiligheid. Jaarlijks helpen we maar liefst 70.000 examenkandidaten aan een examen. Zo dragen we ons steentje bij aan een veilige werkomgeving in binnen- en buitenland. We zijn de grootste aanbieder van VCA-examens in Nederland.

Wat ga je doen?

Tijdens deze meewerkstage werk je mee aan uiteenlopende marketing- en communicatievraagstukken. Je doet praktische, bruikbare en bovenal brede werkervaring op het gebied van online marketing en communicatie op. Er is veel ruimte voor eigen initiatief, ideeën en zelfstandigheid. Samen met de Manager Backoffice, Projecten & Communicatie werk je onder meer aan:

We werken onder meer met WordPress, MailChimp, ChatGPT, Google Ads, Google Analytics, Trello en Jira. Je leert hierdoor in de praktijk gelijk (projectmatig) werken met deze programma’s. Wel zo handig voor je CV en toekomstige carrière!

Gewenste profiel

Wie zoeken we?

Wat bieden wij

Wat bieden we?

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024