Nu solliciteren

Digital marketing stagiair(e) in Deventer gezocht!

Functie Stage Digital Marketing
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Deventer, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 5 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 250
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Ben jij op zoek naar een goed betaalde stageplaats met kans op een parttime baan? Wil jij onderdeel zijn van een gezellig team en meedoen aan (online) borrels en andere activiteiten? Dan ben je bij ons aan het goede adres!

"Als stagiaire krijg je goede begeleiding en mogelijkheden om aan je persoonlijke ontwikkeling te werken. Ik kreeg taken met verantwoordelijkheid en werd echt als een collega gezien. Onlangs hebben we met z’n allen een learning programma opgezet waarbij men cursussen kan volgen om de kennis te vergroten. Bij dit bedrijf liggen voldoende kansen die je zelf moet benutten!" – Anita Bouwmeester (voorheen stagiaire Digital Marketing, inmiddels Junior Digital Marketeer)

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Herken je jezelf in bovenstaande punten en ben je net zo enthousiast als wij? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Wij nemen je graag mee in de online marketing wereld van Traffic Today!

Bedrijfspresentatie

Traffic Today BV

Onze passie is online marketing, maar dan net even anders. Hoezo? We love to astonish. Hiermee bedoelen we dat we de klant graag verbazen, niet alleen op gebied van online marketing, maar in alle mogelijke opzichten. Het verschil begint al met onze kijk op de klant. We zien onszelf niet als een marketing bedrijf, maar als de zakenpartner van de klant. Zijn succes is ons succes. Voor de beste online resultaten gaan wij tot het uiterste, we zetten graag die extra stap, creëren kleine WOW-momentjes en zorgen voor een persoonlijke touch. Kortom: wij zijn bazen in verbazen!

Zijn al deze vaardigheden jouw op het lijf geschreven en wil je onderdeel uitmaken van een jong en dynamisch bedrijf?

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024