Nu solliciteren

Social Media & Content Stage bij dit bedrijf

Functie Social Media & Content
Opleidingsniveau MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Laren (NH), Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 3 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage, Afstudeerstage
Stagevergoeding € 200 - 300
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Dit bedrijf is een walhalla voor exclusieve meubelen, behang en accessoires. Het is de eerste Nederlandse online boutique met de vooraanstaande internationale designhuizen Porta Romana, Baxter, Meridiani en Giobagnara. Daarbij heeft dit bedrijf het complete assortiment van de populaire geuraccessoires van Baobab Collection en Europa’s grootste behangcollectie van de premiummerken Arte, Élitis, Armani en Cole & Son. Dit bedrijf is hard op weg om marktleider te worden binnen de verkoop van luxe interieurproducten. We verzorgen interieurstyling over de hele wereld, hebben een flagshipstore in Laren en een webshop die maandelijks mooie groeicijfers laat zien. 

Wij hebben stage plaatsen beschikbaar en zijn op zoek naar een enthousiaste stagiair(e) Social Media en Content! Tijdens deze stage kan je veel leren over E-commerce, Online Marketing en strategie. Je helpt bij het creëren van boeiende en relevante content voor onze social media-kanalen en website, en deze toe te passen in onze plannen.

Als Social Media & Content stagiair(e) krijg je de mogelijkheid om een belangrijke rol te spelen in het ontwikkelen en uitvoeren van onze social media, e-commerce- en contentstrategie.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

De student komt terecht in een dynamische leeromgeving. Naast de dagelijkse werkzaamheden zijn er vaak ook leuke extra’s zoals fotoshoots voor magazines, campagnes met bekende influencers, interviews en events die door dit bedrijf worden georganiseerd bijvoorbeeld. De student krijgt hierdoor ook de mogelijkheid om zijn/haar netwerk uit te breiden. Door de snelle groei die wij als bedrijf meemaken zijn we op zoek naar versterking voor ons team, daarom maakt de student grote kans op een vaste aanstelling na zijn/haar stageperiode. 

Herken je jezelf in bovenstaande omschrijving en denk je dat de uitdaging bij je zou kunnen passen? Dan ontvangen wij graag je CV en een korte motivatie. Als we een mogelijke match zien, dan nodigen we je snel uit voor een eerste gesprek!

Stage per 1 september 2023

Proluca Interiors

Proluca Interiors is hard op weg om marktleider te worden binnen de verkoop van luxe interieurproducten. We verzorgen interieurstyling over de hele wereld, hebben een flagshipstore in Laren en een webshop die maandelijks mooie groeicijfers laat zien. Maar met name voor de webshop ligt er veel potentie om nog harder te groeien en om de e-commerce organisatie professioneler te maken. Heb jij de ambitie en de kennis om dit te gaan realiseren?

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024