Nu solliciteren

Stagiair product ontwikkeling gezocht bij dit bedrijf!

Functie Stagiair product ontwikkeling
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Amersfoort, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 2 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding Bespreekbaar
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Wil jij stage lopen bij een bedrijf waar de werksfeer ongekend goed is en waar je collega’s zijn waar je blij van wordt? Heb jij een passie voor techniek en vind je het leuk om samen met je collega’s een technische oplossingen te werken?

Dan is deze stage bij dit bedrijf zeker iets voor jou!

Bedrijfsinformatie 

Slingerland behoort tot de Formula Air Group, een familie bedrijf met 160 medewerkers gespecialiseerd in de productie en verkoop van producten t.b.v. industriële stofafzuiging. Het hoofdkantoor van Formula Air is gevestigd in Beek en Donk en verder hebben ze vestigingen in België, Duitsland, Frankrijk, Litouwen, Vietnam en Zweden.

Slingerland, een van de bekendere spelers op het gebied van industriële ventilatoren in Nederland, is een van de werkmaatschappijen. Ons kantoor en magazijn zijn gevestigd op de Algolweg 2, 3821BH in Amersfoort. Elke dag lunchen we gezamenlijk in onze mooie kantine en op onze bekende DOMIBO drinken we graag een biertje met zijn allen.

Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers gelukkig zijn in hun baan. Daarom stimuleren wij initiatief en eigen verantwoordelijkheid. Vrijheid in arbeidsuren is heel belangrijk zodat je flexibel kan werken en thuiswerken is mogelijk. Wij focussen namelijk niet op uren maar kijken naar resultaat.

Werkzaamheden

Als Technisch product ontwikkelaar bij Slingerland werk jij samen met onze technisch man aan de ontwikkeling van een range van standaard geluid gedempte kasten die we kunnen gebruiken voor onze verschillende type ventilatoren.

Slingerland verkoopt vandaag de dag al veel geluid gedempte kasten. Maar elke keer moeten we die opnieuw ontwerpen op een kladblok en moeten we de afmetingen doorsturen naar productie. We willen hier met behulp van Solidworks een model voor bouwen dat daarna heel eenvoudig geschaald kan worden. Hier is al een begin mee gemaakt, maar het moet nog een keer helemaal onder de loep genomen worden en afgewerkt.

Je mag daarna ook in overleg met verschillende productie bedrijven om de kostprijzen te bepalen zodat we daarna ook een prijslijst kunnen ontwikkelen voor onze klant.

Dit vind je leuk om te doen!

Als Technisch product engineer vind je het leuk om in de materie te duiken. Je bent in staat om gegevens goed te interpreteren en kan hier dan ook technische oplossingen voor verzinnen. Je hebt ook kennis van Solidworks en kan dus ook de technische tekeningen voorbereiden.

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Iets voor jou? Voel jij je aangesproken door bovenstaande? Dan ben jij onze gewenste nieuwe collega en ontvangen we graag jou CV met toelichting. Je kunt deze mailen aan steven@slingerlandtechniek.nl.

Bedrijfspresentatie

Slingerland Techniek BV

Slingerland Techniek uit Amersfoort is uw specialist als het om lucht draait en dit sinds 1990. U kan rekenen op onze jarenlange ervaring met ventilatiesystemen en luchtverplaatsing. Onze medewerkers beschikken dan ook over een ongekende expertise.

Of u nu een ventilator wenst voor een ventilatiesysteem, het filteren van de lucht, het verwarmen of juist koelen, wij kunnen elk type ventilator leveren in elke gewenste uitvoering. Van staal tot RVS of kunststof. Wij leveren uitsluitend ventilatoren van hoogwaardig materiaal en denken steeds mee met onze klanten. Samen bekijken we welk systeem het best past bij uw situatie, sector en locatie.

Wij beschikken over het ATEX- certificaat en zijn KIWA gecertifieerd.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024