Nu solliciteren

Marketing stagiair gezocht bij dit bedrijf!

Functie Marketeer
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Amersfoort, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 2 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding Bespreekbaar
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Wil jij stage lopen bij een bedrijf waar de werksfeer ongekend goed is en waar je collega’s zijn waar je blij van wordt? Heb jij een passie voor marketing en vind je het leuk om samen met je collega’s ervoor te zorgen dat onze branding, communicatie en advertenties naar een hoger niveau worden getild?   

Dan is deze stage bij dit bedrijf zeker iets voor jou!

Bedrijfsinformatie

In Nederland is Slingerland een van de bekendere spelers op het gebied van industriële ventilatoren. Ons kantoor en magazijn is gevestigd op de Algolweg 2, 3821BH in Amersfoort. Elke dag is er 12 man op kantoor in Amersfoort, we lunchen gezamenlijk in een mooie kantine en hier willen we ook nog wel eens een biertje drinken met zijn allen. Slingerland behoort tot de Formula Air familie, dit is een bedrijf met 160 medewerkers gespecialiseerd in de productie en verkoop van producten t.b.v. industriële stofafzuiging. Het hoofdkantoor van Formula Air is gevestigd in Beek en Donk en verder hebben ze vestigingen in België, Duitsland, Frankrijk, Litouwen, Vietnam en Zweden.

Mijn naam is …, en ik ben opzoek naar iemand om ons te ondersteunen op het gebied van marketing. Slingerland groeit met sprongen, vorig jaar ruim 60%, wat maakt dat we toe zijn aan een extra student. We zijn een bedrijf gemaakt door mensen, waar het team belangrijk is. Dat zie je bijvoorbeeld tijdens de lunch, als we allemaal samen eten. Of aan de targets die vorig jaar zijn afgesproken, 8.000 stappen per dag voor iedere medewerker. We zijn geen bedrijf van regels en hokjes, we zijn een bedrijf van aanpakken. We zoeken dan ook iemand die past in het team en die zijn handen uit de mouwen gaat steken.

Wat vinden wij belangrijk?

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Iets voor jou?

Voel jij je aangesproken door bovenstaande? Dan ben jij onze gewenste nieuwe collega en ontvangen we graag jou CV met toelichting. Je kunt deze mailen aan steven@slingerlandtechniek.nl.

Bedrijfspresentatie

Slingerland Techniek BV

Slingerland Techniek uit Amersfoort is uw specialist als het om lucht draait en dit sinds 1990. U kan rekenen op onze jarenlange ervaring met ventilatiesystemen en luchtverplaatsing. Onze medewerkers beschikken dan ook over een ongekende expertise.

Of u nu een ventilator wenst voor een ventilatiesysteem, het filteren van de lucht, het verwarmen of juist koelen, wij kunnen elk type ventilator leveren in elke gewenste uitvoering. Van staal tot RVS of kunststof. Wij leveren uitsluitend ventilatoren van hoogwaardig materiaal en denken steeds mee met onze klanten. Samen bekijken we welk systeem het best past bij uw situatie, sector en locatie.

Wij beschikken over het ATEX- certificaat en zijn KIWA gecertifieerd.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024