Nu solliciteren

Marketing stagiair gezocht bij Van Thiel United!

Functie Marketeer
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Beek en Donk, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 2 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding Bespreekbaar
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Wil jij stage lopen bij een bedrijf waar de werksfeer ongekend goed is en waar je collega’s zijn waar je blij van wordt? Heb jij een passie voor marketing en vind je het leuk om samen met je collega’s ervoor te zorgen dat onze branding, communicatie en advertenties naar een hoger niveau worden getild?   

Dan is deze stage bij Van Thiel United zeker iets voor jou!

Bedrijfsinformatie

Van Thiel United ontwikkelt en produceert innovatieve steigermaterialen. Wij zijn gespecialiseerd in totaaloplossingen voor de traditionele steigerbouw en we zijn wereldwijd koploper in de markt voor onderdelen complementair aan systeemsteigers.

In 1842 is het bedrijf opgericht door Piet van Thiel. De fabriek in Beek en Donk was in de beginjaren voornamelijk ingericht als smederij en weverij. Hier werden producten zoals spijkers en linnen zakken geproduceerd. Later werd hier ook een draadtrekkerij aan toegevoegd zodat er draadnagels geproduceerd konden worden.

Rond 1950 werd de eerste steigerkoppeling ontwikkeld en geproduceerd. Deze staat nu nog steeds wereldwijd bekend als de THIEL spiekoppeling.

Door de jaren heen is Van Thiel United zich steeds meer gaan specialiseren in de ontwikkeling en productie van steigermaterialen. In het jaar 2000 is de bedrijfstak welke verantwoordelijk was voor het vervaardigen en verkopen van  bevestigingsmiddelen verkocht en concentreert Van Thiel United zich volledig op de steigerwereld.

Wat vinden wij belangrijk?

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Iets voor jou?

Voel jij je aangesproken door bovenstaande? Dan ben jij onze gewenste nieuwe collega en ontvangen we graag jou CV met toelichting. Je kunt deze mailen aan s.zweegers@thiel.nl.

Bedrijfspresentatie

Slingerland Techniek BV

Slingerland Techniek uit Amersfoort is uw specialist als het om lucht draait en dit sinds 1990. U kan rekenen op onze jarenlange ervaring met ventilatiesystemen en luchtverplaatsing. Onze medewerkers beschikken dan ook over een ongekende expertise.

Of u nu een ventilator wenst voor een ventilatiesysteem, het filteren van de lucht, het verwarmen of juist koelen, wij kunnen elk type ventilator leveren in elke gewenste uitvoering. Van staal tot RVS of kunststof. Wij leveren uitsluitend ventilatoren van hoogwaardig materiaal en denken steeds mee met onze klanten. Samen bekijken we welk systeem het best past bij uw situatie, sector en locatie.

Wij beschikken over het ATEX- certificaat en zijn KIWA gecertifieerd.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024