Nu solliciteren

HBO Marketingstage - Omgeving Rotterdam

Functie All-round marketing medewerker
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Berkel en Rodenrijs, Nederland
Uren per week 24 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 3 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage, Meewerkstage
Salaris opmerking Inclusief Fitness-abonnement voor de duur van de stage, en 1,5 u. per week in werktijd beschikbaar.
Stagevergoeding € 250 - 350
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Ben jij een HBO of WO student en ben jij opzoek naar een uitdagende stage plek om je marketing vaardigheden te ontwikkelen in een dynamische B2B werkomgeving, dan ben je bij dit bedrijf aan het juiste adres. Onze marketing werkzaamheden bestaan vooral uit social media(LinkedIn & Instagram), emailmarketing, offline marketing & Google gericht op B2B. Kennis op het gebied van B2B social media marketing is een pre, maar zeker geen eis. Wij staan altijd open voor leergierige, meedenkende en meewerkende studenten met een ambitieuze instelling en graag een stapje extra zetten. Heb je zelf een opdracht verzonnen? Dat is geen probleem, bij je sollicitatiegesprek kunnen we alle mogelijkheden bespreken.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Voor vragen of mogelijkheden neem dan direct contact met ons op via info@creatormeetingsupport.com of bel ons op 010-2763113.

Creator Meeting Support

Creator Meeting Support is een gevestigde waarde in de MICE-branche, als toeleverancier van congresartikelen. We werken er in een klein, dynamisch team aan om het werk van organisatoren van meetings, congressen en evenementen, zo efficiënt mogelijk te maken.
Hiervoor bieden we de juiste creatieve oplossingen en producten, standaard, gepersonaliseerd of op maat aan. De verscheidenheid aan opdrachten en werkzaamheden zorgt ervoor dat geen dag hetzelfde is. Creator heeft een kantoor in Brussel en een kantoor in Rotterdam, van waaruit internationale klanten wereldwijd worden beleverd.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024