Nu solliciteren

Stagiair(e) marktonderzoek gezocht bij dit bedrijf in Den Haag!

Functie Stagiair(e) marktonderzoek
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Den Haag, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 2 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage, Afstudeerstage
Salaris opmerking op basis van 38 uur per week
Stagevergoeding € 500
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Ben jij een enthousiaste student met hart voor de maatschappij en een passie voor marktonderzoek? Wil jij begrijpen wat anderen drijft? Zie jij altijd kansen? Stichting dit bedrijf zoekt voor haar opdrachtgever SBCM een zelfstandige en analytische stagiair die de markt inzichtelijk maakt. En ook haar huidige kanalen en middelen onderzoekt: wie bereiken we en wie nog niet? En als we onze doelgroep bereiken, krijgen we hen dan ook in beweging? Welke kansen laten we liggen? Ons motto: met inzicht meer impact. Hierin ben jij een belangrijke schakel!

Werkzaamheden

SBCM is een Arbeidsmarkt- & Opleidingsfonds voor de sociale werkgelegenheid. Zij heeft als missie bij te dragen aan passend, betaald en duurzaam werk voor mensen met een afstand tot op de arbeidsmarkt. Denk hierbij aan mensen met een verstandelijke, lichamelijke of psychische beperking. SBCM wordt bestuurd door werkgevers- en werknemersorganisaties: VNG, Cedris, FNV en CNV.

Gedurende de stageperiode doe je onderzoek naar en onder onze doelgroepen. Op verschillende manieren probeer je inzicht te krijgen waar ze zich bevinden, wat hun profiel is, hoe ze bereikt kunnen worden en óf we ze al bereiken. Het is een opdracht bestaande uit deskresearch en marktonderzoek aangevuld met interviews. Het resultaat van je onderzoek met een voorstel voor concrete verbeteringen lever je aan het eind van je stage op.

Uiteraard zorgen wij voor een uitstekende begeleiding van je stage zoals dat hoort bij een erkend leerbedrijf!

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Wie zijn wij?

Werken aan maatschappelijke uitdagingen en complexe arbeidsvraagstukken. Dat is wat we bij Stichting CAOP doen. Vol passie houden wij ons dagelijks bezig met actuele onderwerpen als het lerarentekort, de werkdruk in de zorg, de invloed van de coronacrisis op de werkvloer, het implementeren van technologie binnen de organisatie, duurzame ontwikkeling van werkenden en werkzoekenden, cao-onderhandelingen en nog veel meer. Dit doen we door advies, onderzoek, opleiding en ondersteuning te bieden. Maar ook door opdrachtgevers project- en programmamanagement uit handen te nemen. Samen werken we aan een betere samenleving, zorgen we voor impact en maken we écht het verschil.

Meer weten?

Meer informatie over de stage kun je verkrijgen bij Evalien de Groot, Senior Communicatieadviseur 
telefoonnummer  06 4555 3493. Email: e.degroot@caop.nl

Solliciteren?

Laat je motivatiebrief en cv achter op onze sollicitatiepagina. Geef in je motivatiebrief duidelijk aan wat je zoekt in een stage en wat je motivatie is.

Stichting CAOP staat middenin de samenleving en werkt dagelijks aan maatschappelijk uitdagingen. Dat kan alleen als onze organisatie een goede afspiegeling is van de maatschappij. Wij streven naar divers en inclusief samengestelde teams, waarin respect centraal staat. Alleen dan leren wij onze maatschappij beter te begrijpen en kunnen onze adviezen van waarde zijn.

CAOP

Het CAOP draagt bij aan een samenleving waarin mensen betekenisvol kunnen werken. Waarin ze werk kunnen doen dat er in hun ogen toe doet, dat het verschil maakt voor een ander of voor de samenleving als een geheel. Dat doen we door als kenniscentrum te verkennen, te verbinden, te veranderen.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.