Nu solliciteren

Marketing rockstar stage beschikbaar bij dit bedrijf!

Functie Online / Content Marketeer stagiair
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Geldrop, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 350
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Zijn het creëren van content, online marketing en social media echt jouw ding en leer je het liefst door te doen? Dat komt goed uit, want wij zoeken een stagiair online/content marketing.

Je gaat aan de slag met campagnes voor verschillende beurzen, waaronder Webwinkel Vakdagen (grootste e-commerce beurs van de Benelux), Big Data Expo, Festivak, Onderwijsbeurs Zuid en De BuitenlandBeurs. Dit betekent zowel voor, tijdens (ja je mag mee naar alle beurzen!) als na het evenement je uiterste best doen om een maximale prestatie te leveren voor bezoekers en exposanten. Hierbij werk je samen met een jong en enthousiast team van marketeers en project managers. Daarnaast werk je mee aan ons nieuwe online studiekeuze-platform Studiekeuzelab.    

Wie ben jij

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Ben je daarnaast óók nog een prettige persoonlijkheid, fijn in de omgang en een aanwinst voor al je collega’s? Dan hebben we een match!
Mail je CV en motivatie naar marketing@ogz.nl.

Tot snel!

OGZ bv

Servicegericht, dynamisch en enthousiast, dat is OGZ! We zijn een onafhankelijk organisatie bureau dat zelfstandig vakbeurzen en congressen ontwikkelt en organiseert. In de afgelopen 26 jaar zijn we uitgegroeid tot een vaste waarde in het Nederlandse beurzenlandschap en daarbuiten. Gevestigd in regio Eindhoven werken wij iedere dag vol passie en plezier om van elke productie samen een groot succes te maken.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024