Nu solliciteren

Meeloopstagiair(e) Shopper Insights bij dit bedrijf! in Breda

Functie Meeloopstagiair(e) Shopper Insights
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Breda, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Januari 2024
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 500
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Hoe valt een A-merk op in een wereld vol concurrentiekracht? Hoe zorgen supermarkten ervoor dat klanten daar graag boodschappen doen? En hoe blijf je de shopper verrassen? Deze vragen staan binnen de foodbranche centraal. Dit bedrijf speelt hier op in via verrassende en creatieve winkelactivaties. Altijd al willen weten hoe een activatietraject in elkaar steekt én meewerken binnen een jonge organisatie die constant in beweging is? Word stagiair(e) bij dit bedrijf!

In het hele activatietraject van dit bedrijf werken verschillende afdelingen nauw samen: o.a. Sales, Projectmanagement, Planning, Logistiek en Shopper Insights. Als stagiair(e) krijg jij de kans om binnen één van deze afdelingen mee te werken en te leren wat er zoal komt kijken bij een brand- en shopperactivatie. Zo leer je de verschillende kanten van field marketing kennen én krijg je de mogelijkheid om je veelzijdig te ontwikkelen.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Zie jij jezelf al helemaal bij ons zitten? Neem dan eens een kijkje op onze vacaturepagina youngperfect.nl/werken-bij/ en solliciteer! Meer weten? Neem dan contact op met Maaike via 076 520 29 33 of werving@youngperfect.nl.

Bedrijfspresentatie

Young Perfect BV

Young Perfect is al 25 jaar hét instore activatiebureau voor A-merken binnen de retail. Ons doel? Beleving brengen in de supermarkt. Samen met onze klanten bedenken, ontwikkelen en voeren we bijzondere merkactivaties uit. Shoppers verrassen en de zintuigen prikkelen, is het doel. Een hogere omzet een logisch gevolg.

Young Perfect heeft 45 medewerkers in Breda, ruim 600 merkambassadeurs in het land en een internationale klantenkring met de mooiste A-merken en retailers. Zo werken we onder andere voor Albert Heijn, Hoogvliet, Plus Supermarkten, FrieslandCampina, Unilever, HAK en DeOleo.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 31-1-2024