Nu solliciteren

Stagiaire Video m/v bij dit bedrijf in Breda!

Functie Video Content Creator
Opleidingsniveau MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, WO-Master
Locatie Breda, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 3 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage, Afstudeerstage
Stagevergoeding Bespreekbaar
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Doe je niets liever dan gave video’s maken om een boodschap duidelijk over te brengen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze digitale platforms zoeken wij een proactieve creatieveling die alles in huis heeft om onze videocontent naar het volgende niveau te tillen.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Dit zijn wij

Van Dal mannenmode bestaat al ruim 70 jaar en heeft meer dan 30 winkels verspreid over heel Nederland. Dat is waar we onze klant warm ontvangen, net zoals op onze webwinkel. Hier kunnen klanten op ieder moment van de dag winkelen, waarna we eigenhandig de pakketten klaarmaken voor verzending. Het hoofdkantoor heeft een eigen inkoopafdeling, marketing en klantenservice. Leuk weetje: in 2020, 2021 en 2022 wonnen we de prijs voor Beste Winkelketen van Nederland in de herenmode. Dat laat zien dat we iets goeds doen, maar mét jou doen we het nog beter!

Van Dal mannenmode

Van Dal mannenmode bestaat al ruim 70 jaar en heeft meer dan 30 winkels verspreid over heel Nederland. Dat is waar we onze klant warm ontvangen, net zoals op onze webwinkel. Hier kunnen klanten op ieder moment van de dag winkelen, waarna we eigenhandig de pakketten klaarmaken voor verzending. Het hoofdkantoor heeft een eigen inkoopafdeling, marketing en klantenservice. Leuk weetje: in 2020 en 2021 wonnen we tweemaal de prijs voor Beste Winkelketen van Nederland in de herenmode. Dat laat zien dat we iets goeds doen, maar mét jou doen we het nog beter!

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024