Nu solliciteren

Afstudeerstageplek met kans op baan bij leukste onderzoeksbureau van Rotterdam

Functie Projectcoördinator Klant en Medewerkeronderzoek
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Rotterdam, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 2 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage
Stagevergoeding Bespreekbaar
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Hi (toekomstige) onderzoeker!

Onze opdrachtgevers (B2B) willen écht werken aan de klant- en/of medewerkerbeleving van hun organisatie. Zij zijn bij dit bedrijf gekomen omdat ze overtuigd zijn dat actueel inzicht door feedback te verzamelen fundamenteel is om te verbeteren wat echt belangrijk is voor hun klanten en medewerkers. Wij geloven immers dat je met een enthousiaste club medewerkers, de klant optimaal kan bedienen, wat weer resulteert in een loyale klant en groei in het bedrijfsresultaat.

Wanneer de accountmanager en research consultant de planning hebben afgestemd met de klant, ben jij aan zet! Als projectcoördinator ben je van A tot Z verantwoordelijk voor de uitvoer van het klant- of medewerkersonderzoek voor onze opdrachtgevers.

Dus ben jij goed in organiseren, zit je graag achter de knoppen, krijg je energie van klantcontact en kan je goed planmatig werken? Dan zien we jou graag als onze nieuwe collega!

Werkzaamheden

Als projectcoördinator neem je de klant mee tijdens het hele onderzoek. Je hebt regelmatig contact in de voorbereiding, uitvoering en oplevering van de inzichten na afloop. Dit houdt onder meer in:

Je werkt samen in wisselende projectteams aan projecten voor nationale en internationale opdrachtgevers.

Je zit achter de knoppen van de onderzoekstool. Van programmeren van de vragenlijst, verzorgen van de database en het uitnodigingsproces tot het inrichten van de resultatendashboards

Samen met de research consultants begeleid je de klant gedurende het hele onderzoek (in de voorbereiding voor een goede opzet van een onderzoek tot aan training van de resultatendashboards.

Gewenste profiel

Naar een leuke, proactieve en enthousiaste nieuwe collega met de nodige ambities en die graag organisaties ontzorgt in het verzamelen van feedback, zodat zij het beste uit hun klanten en medewerkers kunnen halen. Wij investeren graag in jouw ontwikkeling. Competenties die we graag zien:

Een goede dosis ervaring in Microsoft Office (Excel, Word, Powerpoint)

Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

Je hebt een klant- en oplossingsgerichte instelling

Je wilt graag actief bezig zijn met data en onderzoek en samen het team het beste voor de klant uit het onderzoek halen.

MBO4/HBO werk- en denkniveau

Wat bieden wij

Een organisatie waar je jouw onderzoek skills kunt ontwikkelen samen met een hele enthousiaste club dit bedrijfners: gemiddelde eNPS (mate van enthousiasme) is +79 en de tevredenheid ligt op een 8,5! Om het praktisch te maken, dit bedrijf biedt je in deze functie:

Goede begeleiding tijdens jouw onboarding, aan aandacht geen gebrek!

De mogelijkheid jouw projectcoördinatie skills verder te ontwikkelen

Een moderne hybride werkplek op het Brainpark in Rotterdam. Het gaat erom dat er een goede balans is tussen thuiswerken en werken op kantoor, zolang jij je werkzaamheden maar zo goed mogelijk kunt uitvoeren, maar niet het contact verliest met je collega’s.

Uiteraard krijg je de middelen om je werk te kunnen doen, zoals een** laptop goed (thuis) te kunnen werken**.

Even ontspanning nodig? Daag je collega uit voor een potje pingpong, golf of….. karaoke. Wil je je frustratie kwijt? Geef dan een hengst aan de boksbal, maar vergeet ook vooral niet successen te vieren tijdens een borreltje na werktijd.

Over Integron

Integron is autoriteit op het gebied van strategische klant- en medewerker feedbackprogramma’s en helpt B2B organisaties met het verbeteren van de klant- en medewerkerbeleving. Dit doen we al bijna 30 jaar met 30 enthousiaste Integronners. Aandacht, plezier, enthousiasme en samenwerking met elkaar en de klant staan hier centraal. Klanten erkennen ons enthousiasme ook en zijn bovengemiddeld tevreden over onze dienstverlening: ze beoordelen ons met een NPS van +66 en een gemiddelde tevredenheid van een 8,8!

Bedrijfspresentatie

Integron

Integron is autoriteit op het gebied van strategische klant- en medewerker feedbackprogramma’s en helpt B2B organisaties met het verbeteren van de klant- en medewerkerbeleving.

Dit doen we al bijna 30 jaar met 36 enthousiaste Integronners. Aandacht, plezier, enthousiasme en samenwerking met elkaar en de klant staan hier centraal.

Klanten erkennen ons enthousiasme ook en zijn bovengemiddeld tevreden over onze dienstverlening: ze beoordelen ons met een NPS van +66 en een gemiddelde tevredenheid van een 8,8!

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024