Nu solliciteren

Juridisch Medewerker| Afdeling Legal & Compliance

Functie Stage Juridisch Medewerker| Afdeling Legal & Compliance
Opleidingsniveau HBO-Bachelor
Locatie Rotterdam, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 4 - 12 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 375
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Coeo is een jonge, ambitieuze en snelgroeiende incasso-organisatie. Voor onze opdrachtgevers verzorgen wij het volledige minnelijke incassotraject op een zeer vriendelijke en innovatieve manier.

Bij dit bedrijf zijn wij op zoek naar een stagiair(e) voor een meewerkstage op onze afdeling Legal & Compliance. Het gaat hierbij om een stageduur van minimaal 6 maanden en maximaal 12 maanden, bedoeld voor gevorderde (of recent afgestudeerde) HBO of WO-studenten. De stage start in februari 2024.

Werkzaamheden

Onze afdeling Legal & Compliance zorgt voor de juridische ondersteuning van zowel onze opdrachtgevers als onze interne organisatie. Als stagiaire van Legal & Compliance zal jij ons team - bestaande uit 3 juristen - ondersteunen in hun dagelijkse taken. Hiernaast zal je ook - afhankelijk van je kennis en opgedane ervaring - onder begeleiding adviezen uitbrengen aan onze collega’s van andere afdelingen, zoals Finance, HR en IT.

Tijdens jouw stage hou je je onder meer bezig met:

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Enthousiast geworden? 

Kun je jezelf vinden in de bovenstaande omschrijving en ben jij een leergierige, proactieve student, die het leuk vindt om in contact te zijn met mensen van jouw leeftijd en stage te lopen voor een bedrijf waar veel aandacht is voor gezellige bedrijfsfeesten, vrijdagmiddagborrels en andere leuke activiteiten? Kortom:

zoek jij een stageplaats waar je veel leert en plezier hebt? Reageer dan op de stage Juridisch medewerker bij coeo-incasso!

Stuur je sollicitatie (motivatie, CV én portfolio) per e-mail aan de afdeling HR  hr@coeo-incasso.nl

Ons kantoor ligt naast metrostation Wilhelminaplein en is daarom gemakkelijk per OV bereikbaar.

Wil je meer weten? Kijk dan op  https://coeo-incasso.nl/contact/werkenbij/

Bedrijfspresentatie

Coeo Incasso

coeo is een ambitieuze en snelgroeiende incasso-organisatie in hartje Rotterdam. Wij verzorgen voor onze opdrachtgevers het volledige incassotraject op een zeer klantvriendelijke en innovatieve manier. Intern heerst een energieke en dynamische bedrijfscultuur.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024