Nu solliciteren

Stageplek Videoproductie in Den Bosch!

Functie Stagair Filmmaker
Opleidingsniveau MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO-Bachelor, WO-Bachelor
Locatie 's-Hertogenbosch, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 2 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding Bespreekbaar
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Dit bedrijf is op zoek naar de nieuwe super-stagiair! Ons gezellige productiebedrijf in Den Bosch is vanaf februari op zoek naar tweede- of derdejaars studenten die hands-on (32-40 uur in de week) willen leren wat het inhoudt om videoproducties tot leven te laten komen.

Wie zijn wij?

dit bedrijf is een videoproductiebedrijf in het Brabantse Den Bosch. Met +/- 8 collega’s hebben we een diverse groep vol in-house kennis en vaardigheden en blijven we toch klein en overzichtelijk genoeg om écht oog voor elkaar te hebben. We werken aan brandmovies, productvideos, HR campagnes, TV spots, instructievideo's, drone materiaal en nog veel meer. Je hebt een vast aanspreekpunt tijdens je stage en begeleiding vanuit ons diverse en gezellige team.

Werkzaamheden

Wat ga je doen?

Binnen dit bedrijf kun je leren en kijken hoe wij producties aanpakken. Maar nog veel leuker is natuurlijk zelf ervaring opdoen! Ondersteuning met onze social media campagnes, vertalingen en ondertiteling verwerken, meegaan op draaidagen of zelf behind-the-scenes draaien en editen. Van meeschrijven aan voice-overs en scripts tot brainstormen met filmmakers, jij gaat aan de slag.

Gewenste profiel

Wie zoeken wij?

We zijn op zoek naar een enthousiaste MBO- of HBO student met een relevante opleiding in de mediaproductie. Verder is het handig als je dichtbij woont en/of bezit over een auto. Je zit in je tweede of derde jaar van de opleiding en hebt een basis aan kennis van én hands-on ervaring met videoproductie en een duidelijk idee van waar je interesses en skills liggen.

Profielschets stagiair

Jij bent:

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024