Nu solliciteren

Stage: Campagnes, PR & Communicatie in Amsterdam!

Functie Stagiair Campagnes, PR & Communicatie
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Amsterdam, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per December 2023
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Salaris opmerking Bij een full-time stage
Stagevergoeding € 350
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Wil jij impact maken met het creëren van online content? Heb jij het in je om maatschappelijke thema's te vertalen naar informerende en activerende posts? En vind je het leuk om veel verantwoordelijkheid te krijgen? Dan ben jij de allround marketing en communicatie stagiair waar wij bij dit bedrijf naar op zoek zijn! 

dit bedrijf maakt impactvolle producties om jonge mensen te activeren over maatschappelijke thema’s rondom de democratie, verkiezingen & Europa. Door middel van politieke theatershows, (les)programma's en podcasts betrekken we een breed en jong publiek bij belangrijke maatschappelijke thema’s.   

We werken in een jong team bestaande uit de oprichters van dit bedrijf, enkele freelancers en andere stagiairs. Doordat we werken in een klein dynamisch team zal je veel verantwoordelijkheden krijgen, en is er genoeg ruimte voor eigen inbreng en initiatieven.

Werkzaamheden

Als allround marketing en communicatie stagiair hou je je bezig met het maken van content en het opzetten van een content- en communicatiestrategie voor onze producties. Denk hierbij niet alleen aan social media, maar bijvoorbeeld ook aan het aanschrijven van de pers en onze nieuwsbrief. Met de Europese Verkiezingen op komst in 2024, hou je je niet alleen bezig met een overall marketing- en communicatiestrategie, maar richt je je ook op een online campagne voor de verkiezingen. Daarnaast zal je worden betrokken bij de voorbereidingen van onze Grote Europashow en de alledaagse werkzaamheden. In het kort betekent dit dat je:

Gewenste profiel

Herken jij jezelf in onderstaand profiel?

Wat bieden wij

Wat bieden wij?

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 31-12-2023