Nu solliciteren

PR stagiair(e) bij dit bedrijf in Rotterdam!

Functie PR stagiair(e)
Opleidingsniveau MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor
Locatie Rotterdam, Nederland
Uren per week 4 - 16
Beschikbaarheid Beschikbaar per Januari 2024
Stageduur 2 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage, Meewerkstage
Stagevergoeding Bespreekbaar
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Wij zijn per direct op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde stagiair(e) PR voor dit bedrijf. Deze stage biedt een unieke kans om praktijkervaring op te doen binnen een dynamische non-profitorganisatie die zich inzet voor een betere samenleving. Als PR-stagiair(e) ben jij de spil in het verspreiden van onze boodschap en het vergroten van de zichtbaarheid van dit bedrijf.

Werkzaamheden

Aan het einde van de stageperiode

Gewenste profiel

Als stagiair(e) PR bij dit bedrijf krijg je de kans om jouw passie voor PR en communicatie in de praktijk te brengen. Je werkt nauw samen met het team en draagt bij aan de ontwikkeling van verschillende communicatiemiddelen. Of het nu gaat om het bijhouden van de website, het maken van flyers, het schrijven van nieuwsbrieven, of het beheren van social media-kanalen, jij krijgt alle mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.

Ben jij creatief, ambitieus en geïnteresseerd in het bijdragen aan maatschappelijke doelen? Dan is deze stage iets voor jou!

Wat bieden wij

Je komt te werken in een inspirerende omgeving waar betrokkenheid en samenwerking centraal staan. Dit bedrijf biedt een open en creatieve sfeer, waarin je de ruimte krijgt om jezelf te ontplooien en bij te dragen aan een positieve impact op de samenleving.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 31-1-2024