Nu solliciteren

HBO Stagiaire Marketing Dirk van den Broek Supermarkten in Alphen aan den Rijn

Functie Marketing Stagiair
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor
Locatie Sassenheim, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 3 - 12 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Salaris opmerking Je krijgt bij ons altijd een stagevergoeding.
Stagevergoeding Bespreekbaar
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Ben jij een enthousiaste en creatieve student met een passie voor marketing? Heb je affiniteit met de supermarktbranche en wil je graag praktijkervaring opdoen bij een van de meest bekende supermarktketens van Nederland? Dan is deze stageplek bij Dirk van den Broek Supermarkten iets voor jou!

Werkzaamheden

Als Marketing Stagiair bij Dirk van den Broek Supermarkten krijg je de kans om hands-on ervaring op te doen in een dynamische en groeiende organisatie. Je zult samenwerken met het marketingteam en betrokken zijn bij diverse aspecten van het marketingproces.

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Wil jij deel uitmaken van ons marketingteam en je marketingvaardigheden toepassen in de praktijk? Stuur dan je cv en motivatiebrief naar mihoogeveen@dirk.nl onder vermelding van "Marketing Stagiair". We kijken uit naar jouw sollicitatie!

Dirk van den Broek Supermakten

Dirk is een familiebedrijf zonder poeha, wij geven een goede service tegen de laagste prijzen. Een goede service begint bij goed personeel. En goed personeel begint bij personeel dat het naar zijn zin heeft. Dit doen we door onze werknemers centraal te stellen. Het is ons doel dat iedereen elke dag met plezier naar zijn of haar werk gaat en dit enthousiasme overbrengt op de klanten. Wij vinden het dan ook zeer belangrijk om een goede werkgever te zijn; daarom bieden wij onze werknemers het programma 'Mijn Koers' aan waarin we letten op veiligheid, gezondheid en loopbaan.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024