Nu solliciteren

Uitdagende Open AI Content stage bij snelgroeiende Scale-up in Amsterdam

Functie Open AI Content / SEO stage
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Amsterdam, Nederland
Uren per week 24 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 4 - 24 maanden
Stagesoorten Meewerkstage, Afstudeerstage
Stagevergoeding € 400 - 800
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde en ambitieuze SEO-intern of parttimer die met ons het nieuwe AI-domein binnen content wilt ontdekken en toepassen! Ben jij dat? Lees dan snel verder!

Wie zijn wij?

ScanMovers is een vergelijkingsplatform voor verhuizers dat is ontstaan uit persoonlijke frustratie in 2017. De verhuismarkt was niet transparant en verhuizers vergelijken kost veel tijd en moeite. Dit maakte een stressvolle situatie, een verhuizing, vaak nog stressvoller.

Die tijden zijn voorbij. Op ons platform kun je een aanvraag doen voor jouw verhuizing en krijg je meerdere offertes die je gemakkelijk kunt vergelijken en boeken. Naast het vergelijken van verhuizers zijn we hard opweg om meer diensten aan ons platform toe te voegen voor de verhuizende klant wereldwijd. Denk hierbij aan currency exchange, housing / short stay, immigratiediensten en nog veel meer!

ScanMovers is onderdeel van de Moveasy groep en inmiddels actief in 70 landen met kantoren in Amsterdam, Sydney, Singapore & Manilla. De belangrijkste websites binnen deze groep zijn the-…m, …m, ship-…m & …m.

Werkzaamheden

Je creëert op basis van een keyword analyses een lijst van populaire onderwerpen op het gebied van relocation, moving & immigratie (nationaal en internationaal).

Je gebruikt met een content creatie AI algoritme om in een hoog tempo content te schrijven voor de een aantal websites binnen de Moveasy groep. Hierin wordt je ondersteunt door een specialistisch extern SEO-bureau.

Je verfijnt en vult deze content waar nodig aan met tekst en visuals. Je gebruikt hierbij je creativiteit

Je draagt bij en werkt aan het verder uitbreiden van de on- en off-page SEO-strategie.

Je leert veel van alle aspecten die bij een snelgroeiende, internationale scaleup komen kijken.

Gewenste profiel

Je bent resultaatgericht en deelt onze passie om een oude, stoffige industrie verder op te schudden met AI.

Je hebt een passie voor content en marketing en bent analytisch. Je baseert beslissingen op data.

Je bent in vloeiend in het Nederland & Engels, in woord en geschrift. Je hebt daarnaast uitstekende communicatieve vaardigheden.

Je hebt geen typische 9-5 mentaliteit. Je bent competitief en wilt winnen.

Basiskennis van SEO is een must.

Wat bieden wij

De unieke mogelijkheid om mee te bouwen aan een leidend platform in wereld.

Een marktconform salaris.

De kans om mee te groeien in een ambitieuze start-up: een dynamische en snel veranderende omgeving.

De ruimte om zelfstandig, flexibel en remote te opereren in een open, directe en transparante omgeving.

Een jong en extreem gedreven team.

Een werkplek in hartje Amsterdam. 

Wist je dat…

De gemiddelde leeftijd op kantoor 25 jaar is?

We regelmatig met de ScanMovers boot gaan varen door de grachten van Amsterdam?

We een game room hebben met meerdere flipperkasten en tafelvoetbals?

Er elke week een verzorgde lunch en bedrijfsborrel is?

Relocately

Relocately is een vergelijkingsplatform voor verhuisgerelateerde diensten opgericht in 2017. De verhuismarkt was niet transparant en het vergelijken kostte veel moeite. Die tijden zijn voorbij! Naast het vergelijken van verhuisbedrijven bieden we meer diensten aan zoals currency exchange, huisvesting, immigratie en meer!
Relocately is actief in 70 landen met kantoren in Adam, Sydney, Singapore & Manilla. De belangrijkste websites zijn the relocator, Ship-stuff, Relocately & Scanmovers.

Het doel van Relocately is om het verhuisproces zo transparant en makkelijk mogelijk te maken, het helpt klanten om toegang te krijgen tot alles wat de sector te bieden heeft. Dit omvat verschillende service niveau's, prijs- en offertestructuren, verzekeringen, opslag en consumentenreviews. Het platform helpt daarnaast verhuizers realtime met het optimaliseren van de capaciteitsplanning.

_______________________________________________

Relocately is a comparison platform for relocation-related services founded in 2017. The relocation market was not transparent and comparisons took a lot of effort. Those times are over! In addition to comparing moving companies, we offer more services such as currency exchange, housing, immigration and more!
Relocately operates in 70 countries with offices in Adam, Sydney, Singapore & Manila. The main websites are the relocator, Ship-stuff, Relocately & Scanmovers.

Relocately's goal is to make the relocation process as transparent and easy as possible, helping customers to access everything the sector has to offer. This includes different service levels, price and quote structures, insurance, storage and consumer reviews. The platform also helps movers optimize capacity planning in real time.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024